48 UUR LANG DE LUXE VAN LEXUS

Lexus heeft meer dan u in een standaard proefrit kunt ontdekken. Om u de beste ervaring met onze modellen te bieden, is er nu de 48 Hour test drive. De ultieme proefrit waarin u in alle rust een Lexus kunt ervaren. Beleef de power en het rijplezier van elektrisch rijden zonder stekker. Geniet van de perfecte afwerking en ervaar de soepele automaat die standaard op elke Lexus wordt geleverd.

HOE WERKT HET?

De Lexus van uw keuze 48 uur lang ervaren is simpel. Hieronder kiest u het Lexus model dat wij voor u klaar mogen zetten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de proefrit in te plannen. Wanneer u op de afgesproken dag onze showroom bezoekt, kunt u na een korte uitleg over het gekozen model zelf uitgebreid ervaren hoe het is om Lexus te rijden.

Na de eerste 24 uur slaapt u er rustig een nachtje over en ontwaakt u met de Lexus op uw oprit om er nog een hele dag van te genieten. Bij terugkomst maakt u tevens kennis met onze hoogstaande service. Want tijdens de 48 hour test drive zorgen wij ervoor dat uw eigen auto volledig schoongemaakt voor u klaar staat. Zo luxe is Lexus.

48H usp image

WAAROM EEN 48 HOUR TEST DRIVE?

  • De luxe van Lexus ontdekken tijdens een ultieme proefrit
  • Ervaar Lexus Hybrid drive; opladen zonder stekker
  • Uw eigen auto volledig schoongemaakt bij terugkomst

*Disclaimer Lexus 48H test drive
Deze actie loopt van 1 januari tot en met 31 maart 2018. Bekijk hier de voorwaarden.