Zilvergrijze Lexus NX

DE ULTIEME BETROUWBAARHEID VAN LEXUS

VAN FILOSOFIE TOT PERFECTIE

Toegewijd. Zorgzaam. Verrassend. Waarden die al sinds de start van Lexus hoog in het vaandel staan. Het zijn deze waarden die ervoor zorgen dat u optimaal comfort ervaart bij elke rit, wat ook door onze klanten wordt beaamd door Lexus jaar na jaar te verkiezen tot meest betrouwbare automerk. Dit geldt niet enkel tijdens een rit in uw Lexus. Ook daarbuiten. Want ook wanneer u niet bij de dealer bent, willen we u de beste ervaring bieden. Maar wat betekent dit voor u als Lexus-rijder?

ONTDEK HET GEHEIM VAN ULTIEME PERFECTIE

Wanneer u voor Lexus kiest, gaat dat gepaard met comfort, luxe, kwaliteit en bovenal betrouwbaarheid. Deze fundamentele beloftes zijn niet alleen terug te vinden in de service die door Lexus dagelijks naar een hoger niveau wordt getild, maar ook de zekerheid en ontzorging die u keer op keer in volledig comfort laten genieten van elk moment dat u in uw Lexus besteedt.

De fundamentele beloftes van Lexus vinden hun oorsprong in de Japanse Kaizen-filosofie. Kaizen betekent letterlijk ‘Change Good’. De werkelijke betekenis staat voor continu verbeteren. Dit doen we vanuit de authentieke gastvrijheid Omotenashi. Waarbij we anticiperen op de klantwens en oog hebben voor detail door de individuele benadering. Geen klant is immers hetzelfde.

Het is deze filosofie en mindset, gecombineerd met de ultieme wens een nog betere auto te bouwen, wat het geheim onthuld van ultieme perfectie. Vanuit traditie en fundamentele waarden. Geen kunstje, maar échte kunst. Een overweldigende Lexus. Voor u.

“Waardevolle kennis wordt continu overgedragen aan volgende generaties, om zo de ultieme kwaliteit van lexus te kunnen waarborgen.”

Lexus Takumi
 • Zilvergrijze Lexus NX

  ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

  OPTIMALE AANDACHT. VOOR ELK MOGELIJK DETAIL

  Ondanks geautomatiseerde processen, zijn er handelingen die nog steeds beter uitgevoerd kunnen worden door de menselijke hand. Om de superieure kwaliteit van elke Lexus te waarborgen, heeft Lexus een select gezelschap Takumi ambachtslieden in dienst. Het zijn van een Takumi is in Japan een grote eer. Dit wordt men dan ook niet zomaar.

  Voor de selectie van medewerkers die het Takumi leerproces in gaan, gelden strenge eisen. Zo dient men te beschikken over een uiterst nauwkeurige ‘oog-hand’ coördinatie en zeer precies te kunnen werken met de niet-dominante hand. Om te toetsen of medewerkers over deze vaardigheid beschikken, dienen zij een origami kat met de niet-dominante hand te vouwen. Binnen 90 seconden. Deze test is slechts een van de velen die men moet volbrengen om uiteindelijk de status van Takumi te bereiken.

  Het pure handmatige vakmanschap van Lexus’ Takumi komt op verschillende manieren tot uiting. Met hun spierwitte handschoenen halen zij imperfecties kleiner dan een haardikte uit een Lexus. Trillingen worden getest door een muntje op zijn zij op de motor te zetten. Zonder dat deze omvalt. Alles om ultieme perfectie te bereiken. Zodat u zorgeloos kunt genieten van de dingen die er écht toe doen. Noem het time well spent. Wij noemen het quality time.

  “Niets is gemaakt zoals een Lexus”

DE BEST MOGELIJKE AUTO ÉN SERVICE. VOOR U

Elementen vanuit de Kaizen-filosofie, Omotenashi en Takumi komen niet enkel terug in de ontwikkelingsfase. Maar juist tijdens een rit in uw Lexus. En daarna. Want de onovertroffen service en toewijding van Lexus stoppen niet zodra u bij uw dealer de deur uitstapt.

    Lexus Link Promo Image

ERKENNING VAN LEXUS’ ULTIEME TOEWIJDING

BEWEZEN BETROUWBAARHEID

De onovertroffen service, de optimale veiligheid en de ultieme toewijding maakt Lexus tot een van de betrouwbaarste automerken van de wereld. En deze betrouwbaarheid wordt wereldwijd bevestigd door Lexus-rijders. Dit is onder andere terug te zien aan de winst van de Betrouwbaarheids-award van het Britse platform What Car? en het onafhankelijke tevredenheidsonderzoek van J.D. Power. Daarnaast zijn we in 2020 door de Consumentenbond uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk.

Deze awards zijn een officiële stempel op de ultieme toewijding van Lexus. Want de grootste prijs is, én blijft, wanneer de Lexus-rijder dit ook echt zelf ervaart. Dat is waar we het voor doen.