jre

GASTVRIJHEID BEGINT MET EEN GOED AANBOD

SPECIAAL VOOR JRE GASTEN

Minimaal € 2.500,- extra inruilpremie bij aankoop van een nieuwe Lexus.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Net als de gerechten van JRE prikkelt Lexus ook graag uw zintuigen. Met een onderscheidend design en stijlvolle materialen. U zult zien dat zowel de gerechten van JRE als de auto’s van Lexus met uiterste zorg worden bereid. En daar houden de overeenkomsten niet op. Gastheerschap is voor Lexus net zo belangrijk als voor de restaurateurs. U zult zich dan ook thuis voelen bij Lexus.

 • EXTRA INRUILPREMIE

  Om u als JRE klant kennis te laten maken met Lexus bieden we u nu tijdelijk een extra inruilpremie van minimaal € 2.500,- Wilt u weten wat uw huidige auto waard is? Bereken dan uw inruilwaarde in onze taxatietool. Hier ziet u direct wat uw huidige auto waard is en welke extra inruilpremie wij u kunnen bieden. Kom ook eens langs voor een kennismaking bij een dealer bij u in de buurt. U bent van harte welkom!

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • ERVAAR LEXUS ZELF

  Om u de beste ervaring met onze modellen te bieden, duurt een proefrit bij Lexus maar liefst 48 uur lang. Zo kunt u uitgebreid ervaren hoe het is om een Lexus te rijden. En bent u eerder overtuigd? Dan brengt u de Lexus gewoon eerder terug naar de dealer. Uiteraard kunt u ook eerst een brochure aanvragen.

ONTDEK ALLE MODELLEN