48 UUR LANG DE LUXE VAN LEXUS

Lexus heeft meer dan u in een standaard proefrit kunt ontdekken. Om u de beste ervaring met onze modellen te bieden, is er nu de 48 Hour test drive. De ultieme proefrit waarin u in alle rust een Lexus kunt ervaren. Beleef de power en het rijplezier van elektrisch rijden zonder stekker. Geniet van de perfecte afwerking en ervaar de soepele automaat die standaard op elke Lexus wordt geleverd.

48H usp image

WAAROM EEN 48 HOUR TEST DRIVE?

  • De luxe van Lexus ontdekken tijdens een ultieme proefrit
  • Ervaar Lexus Hybrid drive; opladen zonder stekker
  • Uw eigen auto volledig schoongemaakt bij terugkomst
  • 100% vrijblijvend

HOE WERKT HET?

De Lexus van uw keuze 48 uur lang ervaren is simpel. Hieronder kiest u het Lexus model dat wij voor u klaar mogen zetten. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om de proefrit in te plannen. Wanneer u op de afgesproken dag onze showroom bezoekt, kunt u na een korte uitleg over het gekozen model zelf uitgebreid ervaren hoe het is om Lexus te rijden. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Na de eerste 24 uur slaapt u er rustig een nachtje over en ontwaakt u met de Lexus op uw oprit om er nog een hele dag van te genieten. Bij terugkomst maakt u tevens kennis met onze hoogstaande service. Want tijdens de 48 hour test drive zorgen wij ervoor dat uw eigen auto volledig schoongemaakt voor u klaar staat. Zo luxe is Lexus.

Free upgrade Banner image

TE VEEL LUXE BESTAAT NIET

LEXUS FREE UPGRADE

Tijdelijk ontvangt u op de Lexus IS 300h en NX 300h een gratis upgrade naar het volgende uitrustingsniveau.

NU FREE UPGRADE, EXTRA LUXE ZONDER EXTRA KOSTEN

Te veel luxe bestaat niet. Tenminste, niet in de wereld van Lexus. Zo is uw Lexus altijd uitgevoerd met Lexus Hybrid Drive; de slimme combinatie van een indrukwekkende benzinemotor met de krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt. U hoeft dus geen stekker te gebruiken.

U profiteert nu standaard van een luxe upgrade. Dat wil zeggen: u krijgt meer luxe tegen een aanzienlijk lagere prijs. Zo krijgt u bijvoorbeeld de Sport Edition voor de prijs van de Business Line. Ontdek de luxere uitvoeringen van de IS 300h of de NX 300h