Polo wedstrijd op de dam

28, 29 EN 30 SEPTEMBER

POLO EVENT

Heeft u altijd al eens aanwezig willen zijn op één van de meest bijzondere evenementen van Nederland? Dit is uw kans, want Lexus nodigt u exclusief uit voor Museumplein Polo Amsterdam 2018.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Geniet op 28, 29 of 30 september van ’s werelds meest spectaculaire paardensport op een unieke locatie; Museumplein Amsterdam. Naast een primeur van de nieuwste modellen, de Lexus ES en UX, zal het u ook op culinair vlak aan niets ontbreken én mogen wij u, speciaal als gast van Lexus, op vrijdag of zaterdag een privé tour aanbieden in het Van Gogh museum.

Wilt u samen met ons bij dit bijzondere evenement aanwezig zijn? Meld u aan via onderstaand formulier en reserveer uw exclusieve vrijkaarten! U ontvangt per mail een aanmeldingsbevestiging met meer informatie.

  • Polo wedstrijd op de dam

    EEN EEUWENOUD SPEKTAKEL

    Polo is één van de oudste balsporten ter wereld, welke al ver voor het begin van de jaartelling werd beoefend in Perzië. Toch werden pas in 1875 de officiële regels opgesteld. Het doel lijkt simpel: met een ‘mallet’ een bal in het doel van de tegenstander slaan. Maar te paard is dat nog niet zo gemakkelijk!

    Tijdens Museumplein Polo Amsterdam wordt gespeeld met 3 spelers op elke helft, met een team handicap limiet van minimaal 8 en 14 goals. Na elke goal wisselen de teams van helft, om een zo eerlijk mogelijk spel te kunnen spelen. Een polowedstrijd is hoe dan ook een groots spektakel!

Next steps