KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN

Het was de laatste tijd stil op de weg en wellicht heeft ook uw Lexus meer stilgestaan dan normaal. Met de zomer voor de deur mogen we weer meer op pad. Dan is het goed om uw Lexus een goede check te geven: de Lexus Summer Treatment. Hierbij controleren wij uw Lexus op enkele cruciale punten, brengen de banden weer op de juiste spanning, controleren en vullen wij de vloeistoffen bij en zetten wij uw auto volledig professioneel gepoetst en gereinigd vanbinnen én vanbuiten weer voor u klaar. Zo rijdt u voor slechts €139,95 weer zorgeloos én stralend de zomer in!

 • 10 Lexussen in een cirkel

  WAT IS DE LEXUS SUMMER TREATMENT?

  • Banden weer op spanning gebracht
  • Motorolie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof gecontroleerd en bijgevuld indien nodig
  • Interieur grondig schoongemaakt
  • Exterieur professioneel gepoetst
  • Velgen schoongemaakt
  • Ramen en dashboard gereinigd

10 Lexussen in een cirkel

HYBRID HEALTH CHECK

Nu slechts € 30,- i.c.m. Lexus Summer Treatment. Een ultieme rijervaring, elke dag weer. Lexus doet er alles aan dit voor u te verzorgen. Met de Hybrid Health Check controleert uw Lexus dealer of de hybride technologie nog optimaal functioneert. Na het positief doorlopen van de controle ontvangt u een overdraagbaar certificaat. Met dit certificaat heeft u een jaar lang, tot maximaal 15.000 kilometer, recht op kosteloos herstel van het hybride batterijpakket bij een defect. Zelfs als het hybride batterijpakket geheel moet worden vervangen, lost uw Lexus dealer dit kosteloos voor u op. In combinatie met de Summer Treatment boekt u uw Hybrid Health Check in plaats van €79,95 nu al voor slechts € 30,-*.

*Op deze acties is Red Carpet Treatment niet standaard van toepassing. Uiteraard kunt u indien u dat wenst wel gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Uw Lexus dealer zal de mogelijke extra kosten met u afstemmen.