Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

CT 200h

NU FREE UPGRADE, EXTRA LUXE ZONDER EXTRA KOSTEN


Lexus navigatie
16” lichtmetalen velgen
Parkeerhulp
Lease vanaf € 429,-*

*

Netto bijtelling gebaseerd op 40,4% inkomstenbelasting. Lexus Haal-en brengservice is alleen van toepassing bij grote onderhoudsbeurten. Lexus Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Full Operational Lease, 60 maanden en 20.000 km/jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. BTW en brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Geldig vanaf 01 januari 2017. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Informatie, offertes en aanvragen via zakelijk@lexus.nl of 0347 – 367 942.

VANAF € 28.995,00

TE VEEL LUXE BESTAAT NIET

TIJDELIJK LUXE UPGRADE NAAR HET VOLGENDE UITRUSTINGSNIVEAU

De Lexus CT 200h blinkt uit in dynamiek en rijplezier, en is standaard uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en Lexus Hybrid Drive; de slimme combinatie van een benzinemotor met een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt zonder dat u gebruikt hoeft te maken van een stekker.

Omdat we bij Lexus geloven dat te veel luxe niet bestaat krijgt u bij aanschaf van een Lexus CT 200h standaard een luxe upgrade naar het volgende uitrustingsniveau. Zo rijdt u bijvoorbeeld een Sport Edition met luxe zwarte hoogglans details voor de prijs van het instapmodel, de Hybrid. Lexus biedt meer dan u in een standaard proefrit kunt ontdekken. Om u de beste ervaring met onze CT 200h te bieden, is er nu de 48 hour test drive.

HIGHLIGHTS

ONTDEK WAT DE CT 200h TE BIEDEN HEEFT

Rijden met de CT 200h - Highlights

HOOGTEPUNTEN

GENIET VAN SOEPEL EN VERFIJND RIJCOMFORT, EN STEM DE AUTO MET DRIVE MODE SELECT AF OP UW EIGEN WENSEN.

Eenmaal achter het stuur van de nieuwe CT 200h Hybrid zult u merken dat de auto volmaakt in balans is, en dat u zonder moeite geniet van zijn enorme souplesse. Het nauwkeurige en gecontroleerde rijgedrag komt met name in bochten optimaal uit de verf, dankzij het stijve chassis waarin vooruitstrevende lijmtechnieken worden gecombineerd met lichtgewicht aluminium en Electric Power Steering. De double wishbone achterwielophanging staat garant voor een even stabiele als comfortabele wegligging. Met Drive Mode Select – die zich direct binnen handbereik op de middenconsole bevindt - kiest u tussen de ECO modus voor maximale efficiency, NORMAL voor alledaags rijcomfort en SPORT voor meer dynamische rijeigenschappen. Indrukken van de EV knop volstaat om in de CT 200h Hybrid de Electric Vehicle rijmodus te benutten.

Lees meer over Lexus Hybid Drive .

In het interieur van de CT 200h - Highlights

HOOGTEPUNTEN

DE NIEUWE CT 200h HYBRID IS LEVERBAAR MET CHIQUE LEDEREN STOEL EN BLINKT UIT IN UITZONDERLIJK COMFORT VOOR ALLE PASSAGIERS.

De nieuwe Lexus CT 200h Hybrid wordt gebouwd in onze ultramoderne fabriek in Kyushu en markeert een nieuwe norm in kwaliteit voor de compacte premiumklasse. Fraai afgewerkte voorstoelen bieden uitstekende zijdelingse steun en veel zitcomfort op langere reizen. Elk detail in de auto ademt dezelfde hoogstaande kwaliteit, van het met leder afgewerkte stuurwiel tot het zachte leder dat fraai contrasteert met de diverse metalen accenten. Het fluisterstille rijcomfort van de CT 200h Hybrid is grotendeels te danken aan de uitgekiende geluidsisolatie, die grotendeels is vervaardigd uit biologisch materiaal. Met de Electronic Climate Control kunt u de temperatuur in het interieur zeer nauwkeurig regelen, terwijl de aangevoerde frisse lucht wordt gezuiverd van pollen en stof.

Lees hier meer over het vakmanschap van Lexus.

Veiligheid in de CT 200h - Highlights

HOOGTEPUNTEN

De nieuwe CT 200h Hybrid is ontworpen op gevaar te vermijden, met veiligheidsvoorzieningen als Vehicle Stability Control, Traction Control en Brake Assist. Het optionele Pre-Crash Safety systeem maakt gebruik van microgolfradar om gevaar tijdig op te merken, en om in voorkomende gevallen preventief het remsysteem te activeren. In het onwaarschijnijke geval dat u toch betrokken raakt bij een aanrijding, geniet u bescherming van een zeer stevige veiligheidskooi die is vervaardigd uit staal met een hoge treksterkte. Om het veiligheidsniveau verder te verhogen, is de CT 200h Hybrid standaard uitgerust met Whiplash Injury Lessening voorstoelen en acht airbags.

Dashboard en console

DASHBOARD EN CONSOLE

De middenconsole is ergonomisch ontworpen, zodat de bestuurder de versnellingspook en Drive Mode Select intuïtief kan bedienen. Functies als het audiosysteem en climate control kunnen vanuit beide voorstoelen eenvoudig worden bediend.

SPORTSTUUR

Dankzij een driespaaks, met leder afgewerkt stuurwiel met ergonomische vingersteunen laat de CT 200h Hybrid zich zeer nauwkeurig besturen. Tevens bedient u via het stuurwiel functies als audio, telefoon, spraakherkenning, het multi-information display en de altijd aanwezige Cruise Control.

DYNAMISCH INSTRUMENTARIUM

Optitron technologie en helder witte verlichting maken het instrumentarium van de CT 200h Hybrid onder alle omstandigheden goed afleesbaar. Schakelt u de SPORT rijmodus in, dan verandert de achtergrondverlichting van blauw naar rood. Het multi-information display is desgewenst uitvoerbaar in een 4,2" TFT kleurenscherm, waar u niet alleen belangrijke gegevens over uw auto kunt aflezen, maar ook alle multimedia content kunt bekijken. Zo vindt u er de titel van een muzieknummer en aanwijzingen van het navigatiesysteem. En heeft u uw smartphone aangesloten, dan ziet u op het display ook de naam, foto en telefoonnummer van de persoon die u belt.

Lexus Hybrid Drive

LEXUS HYBRID DRIVE

In 2004 bracht Lexus als eerste fabrikant in het luxe segment de Full Hybrid technologie. Sindsdien verkocht Lexus meer dan 500.000 hybride modellen. De nieuwste generatie van de CT 200h Hybrid combineert uitzonderlijk soepele prestaties met lage CO2-emissies van slechts 82 g/km. Dat is te danken aan de combinatie van een zeer efficiënte 1,8-liter benzinemotor, een krachtige elektromotor, een compacte accu, een hybride transmissie en een Power Control Unit.

STARTEN, WEGRIJDEN

Na het starten zorgt de elektromotor tot een snelheid van 45 km/u voor de aandrijving van de CT 200h Hybrid. De benodigde energie wordt geleverd door de hybride accu. In deze rijmodus rijdt de auto vrijwel geruisloos, zonder brandstofverbruik of schadelijke emissies.

SNEL ACCELEREREN

Voor een snelle acceleratie treedt de 60 kW sterke elektromotor in werking, ter ondersteuning van de 1,8-liter benzinemotor. Hierdoor kunt u direct beschikken over extra koppel, zodat u op elk moment verzekerd bent van een krachtige, lineaire acceleratie.

NORMALE RIJOMSTANDIGHEDEN

Zodra uw rijsnelheid boven 45 km/u komt, treedt de benzinemotor in werking. Ook dit geschiedt vrijwel geruisloos, terwijl de electromotor in voorkomende situaties voor extra vermogen kan zorgen. Dankzij de bijna ideale verdeling van het beschikbare vermogen, combineert de CT 200h Hybrid uitzonderlijk rijcomfort met schonere emissies en een lager brandstofverbruik.

AFREMMEN, STOPPEN

Bij het afremmen wordt de benzinemotor uitgeschakeld, zodat schadelijke emissies tot nul worden gereduceerd. Zodra u het rempedaal intrapt, of uw voet van het gaspedaal haalt, benut het regeneratieve remsysteem de vrijkomende energie die in een conventionele auto verloren gaat. Deze kinetische energie wordt omgezet in elektrische energie die wordt opgeslagen in de hybride accu, wat een van de redenen is dat u een Full Hybrid van Lexus nooit hoeft op te laden.

Bekijk de Lexus Hybrid Drive technologie.

Bescherming passagiers en voetgangers

BESCHERMING PASSAGIERS EN VOETGANGERS

Met oog op veiligheid is de CT 200h Hybrid uitgerust met een zeer robuuste veiligheidskooi. Daartoe zijn de belangrijkste raamstijlen verstevigd, en is op strategische plekken in de auto staal met een hoge treksterkte toegepast. Bij een onverhoopte aanrijding wordt de energie van de botsing geabsorbeerd door kreukelzones voor en achter, terwijl ook de stuurkolom wordt ingetrokken.

ACHT AIRBAGS

De CT 200h Hybrid is uitgerust met acht airbags en gordelspanners. Sensoren stemmen de werking van de tweefase frontairbags en zijairbags af op de kracht van een eventuele aanrijding. De inzittenden voorin genieten bovendien bescherming van knieairbags, terwijl gordijnairbags de volledige lengte van het inzittendengedeelte beslaan.

TWEE-KAMER PASSAGIERSAIRBAG

Botsproeven wijzen uit dat de voorpassagier bij een aanrijding verder naar voren beweegt om de airbag te raken, dan de bestuurder. Om de voorpassagier ook veilig 'op te vangen', ontwikkelde Lexus een innovatieve twee-kamer airbag.

WHIPLASH INJURY LESSENING STOELEN

De voorstoelen en hoofdsteunen zijn ontworpen om de kans op een whiplash in geval van een aanrijding van achteren, tot een minimum te beperken. Door verstevigde zijframes wordt het bovenlichaam in de rugleuning geduwd, waarna de naar voren geplaatste hoofdsteun het hoofd beter ondersteunt.

VOETGANGERVEILIGHEID

De motorkap van de CT 200h Hybrid is ontworpen om bij een aanrijding met een voetganger de botsenergie zoveel mogelijk te absorberen. Ook de ruitenwissers helpen om in geval van een aanrijding de kans op letsel bij een voetganger te reduceren

Remote Touch

REMOTE TOUCH

Onze veelgeprezen Remote Touch technologie markeert een revolutie in de wijze waarop u veel van de geavanceerde systemen van de CT 200h Hybrid bedient. De controller bevindt zich tussen de beide voorstoelen en werkt even eenvoudig als de muis van een computer, voor de bediening van de functies die worden weergegeven op het centraal geplaatste kleurendisplay. Dat betekent dat u tijdens het rijden niet onnodig wordt afgeleid, zodat u zich beter kunt concentreren.

Via Remote Touch bedient u het entertainmentsysteem, de climate control en het geavanceerde navigatiesysteem. U heeft volledige controle over de cursor, zonder dat u door alle menu's hoeft te klikken. Om het navigeren op het display gemakkelijker te maken, wordt de cursor langzaam naar de symbolen getrokken. Deze sensorgestuurde werking van het systeem kan naar uw eigen wensen worden aangepast. Eenvoudig, intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk.

Het 7" kleurendisplay van de CT 200h Hybrid is centraal in het dashboard geplaatst, vrijwel in het blikveld van de bestuurder. Bij de bediening van alle state-of-the-art systemen wordt de bestuurder dan ook minimaal afgeleid, wat ook te danken is aan de ergonomisch geplaatste Remote Touch controller.

Dynamische controle

DYNAMISCHE CONTROLE

TRACTION CONTROL

Traction Control geeft de CT 200h Hybrid meer grip, met name wanneer u op een glad of oneffen wegdek optrekt of accelereert. Het systeem treedt corrigerend op zodra er een kans op wielspin ontstaat, waardoor de grip direct wordt hersteld.

VEHICLE STABILITY CONTROL

Vehicle Stability Control helpt u de controle over uw auto te bewaren, met name in snelle bochten of bij het begin van een slip. Dit verbetert de stabiliteit, terwijl het systeem automatisch uw rijsnelheid vermindert door gericht één of meerdere wielen af te remmen, of door het motorvermogen te reduceren.

ELECTRONIC BRAKE-FORCE DISTRIBUTION / BRAKE ASSIST

Samen met ABS zorgt Electronic Brake-force Distribution ervoor dat op elk wiel de optimale remkracht wordt uitgeoefend, afhankelijk van de rijomstandigheden. Het Brake Assist systeem treedt in werking bij een noodstop, door in voorkomende gevallen preventief de remdruk te vergroten.

HILL-START ASSIST CONTROL

Hill-start Assist Control houdt de remdruk vast om te voorkomen dat de CT 200h Hybrid bij het wegrijden op een helling achteruit rolt. Daarnaast vermindert Hill-start Assist Control wielspin wanneer u op een gladde helling rijdt, wat uw taak als bestuurder aanzienlijk gemakkelijker maakt.

Pre-Crash Safety

PRE-CRASH SAFETY

Pre-Crash Safety maakt gebruik van een microgolfradar en een boordcomputer om de kans op een aanrijding te berekenen. Is de kans op een aanrijding groot, dan wordt de bestuurder met een licht- en geluidssignaal gewaarschuwd, en wordt preventief de remkracht vergroot. Is een aanrijding eenmaal onvermijdelijk, dan activeert Pre-Crash Safety het remsysteem en worden ook de veiligheidsgordels van de passagiers voor aangespannen.

Mark Levinson® audio

MARK LEVINSON® AUDIO

De nieuwe CT 200h Hybrid is leverbaar met een subliem Mark Levinson® Premium Surround systeem met 13 luidsprekers. Als enige autofabrikant werkt Lexus exclusief samen met Mark Levinson, dat bij audiofielen bekend staat om zijn uitstekende geluidskwaliteit. Elke speaker van het op maat gemaakte systeem is afgestemd op de akoestische eigenschappen van het interieur. Het systeem staat garant voor een 7.1-kanaals digitale surround sound in een volwaardige home theatre kwaliteit voor de weergave van muziek en, zo lang de auto geparkeerd staat, films op dvd.

Mark Levinson® is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van high-end audioapparatuur. Sinds de oprichting in 1972 geniet het bedrijf een uitstekende reputatie, met producten die garant staan voor een natuurgetrouwe geluidsweergave die op geen enkele wijze afbreuk doet aan de kwaliteit van de oorspronkelijke opname. In 1968 bouwde Mark Levinson in eigen persoon het mengpaneel dat werd gebruikt voor het legendarische Woodstock concert. Sindsdien geldt hij als de grondlegger van het high-end segment in de audio-industrie.

Ondanks verzoeken van meerdere fabrikanten is Lexus het enige automerk dat kan beschikken over de hoogwaardige audiosystemen van Mark Levinson®. Aangezien elke Lexus wordt ontworpen om zo comfortabel en geruisloos mogelijk te rijden, vormt het interieur de ideale akoestische omgeving om de auto te transformeren tot rijdende concertzaal. Voor elke Lexus wordt het systeem van Mark Levinson® op maat gemaakt, met luidsprekers die volledig zijn berekend op de akoestische eigenschappen voor hun specifieke plek in het interieur.

Drive Mode Select

DRIVE MODE SELECT

In de nieuwe CT 200h heeft u de keuze uit vier verschillende rijmodi waarmee u het karakter van de auto afstemt op de rijomstandigheden of uw eigen voorkeuren - van comfortabel en rustgevend tot dynamisch en sportief. In de EV (Electric Vehicle) modus wordt de CT 200h alleen door de elektromotor aangedreven, fluisterstil en zonder brandstofverbruik of uitstoot van schadelijke stoffen. Kiest u de Eco modus, dan worden het motorvermogen en schakelgedraf van de transmissie aangepast, en worden functies als airconditioning en stoelverwarming afgestemd op een zo laag mogelijk brandstofverbruik. De Normal rijmodus is het meest geschikt voor alledaags rijcomfort.

Wanneer u de Sport modus selecteert, dan wordt de gasrespons afgestemd op een meer directe acceleratie, terwijl ook de besturing, traction control en andere controlesystemen worden aangescherpt. Tegelijkertijd verandert de verlichting van het instrumentarium van rustgevend blauw in dynamisch rood en verandert de ecometer in een toerenteller.

Adaptive Cruise Control

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Met behulp van de radarsensoren van het Pre-Crash Safety systeem bewaart Adaptive Cruise Control (ACC) een veilige, vooraf ingestelde afstand tot een voorligger, zelfs wanneer dit voertuig niet met constante snelheid rijdt. Zodra de rijbaan weer vrij is, accelereert ACC automatisch weer tot de oorspronkelijk ingestelde snelheid.

Comfortabel Interieur

COMFORTABEL INTERIEUR

Het ruim opgezette interieur van de nieuwe CT 200h Hybrid onderscheidt zich door een perfecte afwerking en de kwaliteit die kenmerkend is voor Lexus. De zithouding voor de bestuurder is sportief en doelmatig, met voorstoelen die optimaal zitcomfort combineren met veel zijdelingse steun.

Kwaliteit is in de nieuwe CT 200h Hybrid overal zichtbaar: van chique lederen bekleding tot fraai generfd hout van duurzame plantages en een perfect afgewerkte laklaag die dieper glanst en langer mooi blijft dan van andere auto's in deze klasse. Dat is grotendeels te danken aan het feit dat voor de CT 200h Hybrid wordt gespoten met de zelfherstellende lak die ook voor de Lexus LS wordt gebruikt. De productie is in handen van een hoog opgeleid team dat onder toezicht staan van onze meest ervaren Takumi vakmensen, die ervoor zorgen dat elk exemplaar voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen.

Chassis / Aerodynamica

CHASSIS / AERODYNAMICA

De CT 200h Hybrid werd in 's werelds meest geavanceerde rijsimulator getest en tot in detail geperfectioneerd. Daarna volgden intensieve tests op het circuit. Voor het nieuwste model ontwikkelde Lexus nieuwe lijmtechnieken, die te torsiestijfheid van het chassis hebben vergroot. Gecombineerd met het gebruik van lichtgewicht materialen heeft dit geleid tot een auto die garant staat voor puur rijplezier en zeer nauwkeurige rijeigenschappen.

De CT 200h Hybrid onderscheidt zich door uitstekende aerodynamische eigenschappen, die te danken zijn aan de lage motorkap, de gestrekte daklijn en de combinatie van een spoiler, diffuser en luchtgeleiders aan de achterzijde. Zelfs de onderzijde van de auto verlaagt de luchtweerstand, door toepassing van aerodynamisch gevormde covers voor de motor en brandstoftank, en vinvormige luchtgeleiders die de stabiliteit vergroten. Dit oog voor detail komt niet alleen de aerodynamische eigenschappen en wegligging ten goede, maar draagt ook bij aan een lager brandstofverbruik en een vermindering van windgeruis.

L-Finesse

L-FINESSE

Voor de CT 200h hebben onze designers onze L-finesse designtaal extra dynamische flair gegeven. Het meest opvallende element daarin is de brede en lage spindelvormige grille, die wordt geflankeerd door fraaie LED koplampen met dagrijverlichting. Het gestroomlijnde profiel met vinvormige antenne verbetert de wegligging en reduceert windgeruis. Voor een betere stabiliteit beschikt de CT 200 over luchtgeleiders aan de onderzijde en op de achterlichten en raamstijlen.

U kunt kiezen voor extra accessoires, zoals een bagagenet, laadvloerbescherming en een hondenrek. Andere items die uw reis kunnen veraangenamen zijn een fietsendrager en een allesdrager waarop u bijvoorbeeld een dakkoffer of skidrager kunt monteren.

Double Wishbone achterwielophanging

DOUBLE WISHBONE ACHTERWIELOPHANGING

De achterwielophanging met dubbele driehoekige draagarmen werd speciaal voor de CT 200h Hybrid ontwikkeld, en staat garant voor soepel rijcomfort, optimale wendbaarheid in bochten en een uitstekende rechtuitstabiliteit. Deze constructie is complexer dan een wielophanging met veerpoten, maar door het compacte design blijft er meer ruimte over in de bagageruimte. Voor de voor- en achterzijde zijn bovendien high-performance schokdempers beschikbaar. Deze absorberen fijne trillingen, vergroten het rijcomfort en dragen bij aan een nauwkeuriger stuurgevoel.

INTERIEUR- EN KLEURCOMBINATIES

INTERIEUR- EN KLEURCOMBINATIES

U kunt het fraai afgewerkte interieur van de CT 200h Hybrid volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak. Zo is de moderne en duurzame stoffen bekleding leverbaar in vijf kleuren, waarvan er drie zijn opgefrist voor de nieuwe CT 200h Hybrid. Stoffen bekleding is standaard voor de CT 200h en de CT 200h Business Line uitvoering, gecombineerd met designaccenten in Storm Black.

Het interieur van de F SPORT LINE beschikt standaard over een nieuwe, exclusieve combinatie van stof en Tahara bekleding - leverbaar in drie kleuren - en zilverkleurige accenten. Ook kunt u kiezen voor F SPORT lederen bekleding, leverbaar in Galaxy Black of de nieuw ontworpen Dark Rose kleurstelling. Daarbij heeft u de mogelijkheid dit te combineren met accenten van carbonfiber.

De Luxury Line uitvoering is standaard uitgerust met elegante lederen bekleding, met Techno Black accenten als finishing touch. De lederen bekleding kan naar wens worden uitgevoerd in Black, Ivory of het nieuwe Topaz Brown

Geeft u de voorkeur aan accenten in fraai generfd hout, dan kunt u kiezen voor het traditionele ash burl, met de hand afgewerkt shimamoku hout of de natuurlijke uitstraling van Oriental Bamboo. Al het hout is afkomstig van duurzame plantages.

Multimedia & Connected Services

MULTIMEDIA & CONNECTED SERVICES

LEXUS PREMIUM NAVIGATIE

De CT 200h Hybrid is leverbaar met het nieuwste Lexus Premium navigatiesysteem, met een elegant 7" display dat u bedient via Remote Touch of spraakherkenning. Het systeem biedt duidelijke 3D graphics en heeft meerdere mogelijkheden voor de weergave van plattegronden. Heeft u eenmaal uw bestemming bereikt, dan kunt u met uw smartphone een QR-code scannen om het laatste stukje van uw route lopend af te leggen. Het multimedia systeem omvat tevens praktische diensten als Online Search, Google Street View® en Panoramio®. Daarnaast is het systeem in staat om inkomende SMS-berichten voor te lezen. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u vanaf een computer of tablet thuis ook een route naar het navigatiesysteem van uw auto sturen.

LEXUS NAVIGATIE

De CT 200h Hybrid kan worden uitgerust met het Lexus navigatiesysteem. De bediening van dit systeem verloopt via het centraal geplaatste Lexus Media Display. Het systeem werkt snel, is zeer gebruiksvriendelijk en biedt meerdere mogelijkheden voor de weergave van plattegronden.

LEXUS MEDIA DISPLAY

De nieuwe CT 200h Hybrid kan optioneel worden uitgerust met het Lexus Media Display, met een 7" display dat u aanstuurt met behulp van een draaiknop. Via het display bedient u ook functies als audio en climate control, en bekijkt u de energie monitor. Door een compatibele smartphone aan te sluiten kunt u bovendien enkele specifieke functies van uw telefoon op het display bekijken.

PARKING ASSIST MONITOR

Nadat u de achteruitversnelling heeft ingeschakeld, wordt het gebied achter de auto in beeld gebracht op het Lexus Media Display. Heeft u ook gekozen voor het Lexus Premium navigatiesysteem, dan ziet u op het scherm virtuele hulplijnen die u helpen bij het inparkeren.

GEEN RESULTAAT

Pas uw zoekopdracht aan en probeert u het opnieuw.

De voorkant van een zwarte Lexus CT 200h

DE PRODUCTIE VAN DE CT 200h HYBRID WORDT AANGESTUURD DOOR DE MEEST ERVAREN 'TAKUMI' VAKMENSEN, DIE ELKE AUTO IN ONS 'QUIET DOME' AAN EEN UITGEBREIDE INSPECTIE ONDERWERPEN.

CT 200h SPORT EDITION

ct sports edition hero

EEN NIEUW, COMPACT DESIGN, AANGEDREVEN DOOR 'S WERELDS MEEST GELIEFDE FULL HYBRID TECHNOLOGIE.

De CT 200h Sport Edition wordt gebouwd in onze veelgeprezen Kyushu fabriek en stelt in zijn segment nieuwe normen op het gebied van kwaliteit. De ergonomisch gevormde en elektrisch verwarmbare voorstoelen – leverbaar met stoffen of exclusieve Tahara bekleding – combineren uitstekende zijdelingse steun in bochten met optimaal zitcomfort tijdens lange ritten.

Voor extra comfort kunt u de temperatuur van de Electronic Climate Control zeer nauwkeurig instellen, terwijl zaken als een zelfdimmende achteruitkijkspiegel bijdragen aan uw rijcomfort. De CT 200h Sport Edition is leverbaar met LED koplampen en exclusieve lichtmetalen velgen, alsmede geavanceerde technologieën als Lexus Navigatie en Drive Mode Select.

Een zwarte lichtematalen velg van de Lexus CT 200h F Sport Line

17” LICHTMETALEN VELGEN

Dynamisch gevormde lichtmetalen velgen in donkere hoogglans - alleen leverbaar voor de Sport Edition – met sportief 5-dubbelspaaks design. De combinatie met laagprofiel banden staat garant voor een uitstekende wegligging.

ct sports edition 002

ZWARTE DESIGNACCENTEN

Het dynamische design van de Sport Edition wordt versterkt door een opvallend zwart dak en zwarte accenten onder de portieren, op de middelste deurstijl en rond de grille.

Het interieur van een Lexus CT 200h

CRUISE CONTROL

Nadat u de gewenste rijsnelheid heeft ingesteld, houdt de CT 200h Sport Edition deze automatisch vast. De Cruise Control wordt uitgeschakeld wanneer u remt of tussentijds accelereert, waarna u de functie met een druk op de knop weer kunt inschakelen.

ct sports edition 004

LED KOPLAMPEN

De koplampen met optionele LED-technologie voor het dimlicht verbruiken minder energie, gaan langer mee en reageren sneller dan conventionele koplampen. Standaard in combinatie met koplampsproeiers, automatische hoogteverstelling en LED mistlampen.

ct sports edition 005 300x220px

LEXUS NAVIGATIE

De CT 200h Sport Edition kan optioneel worden uitgerust met Lexus Navigatie, dat u bedient via het centraal geplaatste Lexus Media Display. Het systeem werkt snel en gebruiksvriendelijk en biedt meerdere mogelijkheden voor de weergave van plattegronden.

ct sports edition 006

SCHUIF-/KANTELDAK

Voor een licht en ruimtelijk interieur biedt de nieuwe Sport Edition de optie van een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak. Getint glas voor de achterruit en achterste zijruiten biedt de passagiers achterin extra privacy.

CT 200h F SPORT LINE

De voorkant van een witte Lexus CT 200h F Sport Line

ADEMBENEMEND DESIGN

De CT 200h F SPORT Line werd getuned door het team dat ook de LFA-supersportauto en de zoals de RC F high-performance sportcoupé heeft geperfectioneerd en heeft hetzelfde sportieve karakter als deze bijzondere modellen.

Exclusieve designdetails aan voor- en achterzijde en subtiel verbrede side skirts verbeteren de aerodynamische eigenschappen. Voor een directer weggedrag en een betere respons heeft het team ook een andere afstelling gekozen voor de wielophanging en stuurinrichting.

Een in werking zijnde Lexus rijsimulator

DE BAANBREKENDE NIEUWE CT 200h HYBRID COMBINEERT HET LUXUEUZE COMFORT VAN EEN LEXUS MET DE BESTE MILIEUPRESTATIES IN ZIJN KLASSE.

Chika Kako , CT Chief Engineer

ACCESSOIRES

PERSONALISEER UW CT 200h MET DE ACCESSOIRES VAN LEXUS

ACCESSOIRES
Alle
Exterieur
Interieur
Verzorging
Veiligheid

GEEN RESULTAAT

There are no available accessories for this filter. Please select another filter.

BEKIJK OOK

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.