ALLESBEHALVE STANDAARD

De Lexus ES 300h is niet alleen allesbehalve standaard uitgerust, met meer dan 100 features. Ook zijn uitdagende design rekent af met bestaande opvattingen over luxe sedans. De ES 300h is een van de ruimste en stilste in zijn segment, met een uitstoot van slechts 100 g/km. Een allesbehalve standaard auto, precies zoals u gewend bent van Lexus.

Bekijk de complete standaard uitrusting in de allesbehalve standaard brochure van maar liefst 236 pagina’s of ervaar de compleet nieuwe ES zelf tijdens een uitgebreide proefrit op maat.

 •     De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  TOT 3 JAAR FINANCIEREN TEGEN 0,0%* RENTE

  Overweegt u zakelijk rijden in de Lexus ES 300h? Dan is dit hét moment. Het doen van een grote uitgave in deze tijd kan wellicht lasting zijn. Daarom denkt Lexus graag met u mee. Zo profiteert u nu tijdelijk naast 5 jaar gratis onderhoud ook tot 3 jaar lang van financieren tegen 0,0%* rente bij aanschaf van een nieuwe Lexus ES 300h.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

DE HYBRIDE DIE HARTEN STEELT

Mede door de vooruitstrevende technologie van de hybride aandrijflijn is Lexus uitgegroeid tot het betrouwbaarste automerk ter wereld. Dit is de hybride die harten steelt.

ES 300h cafda81f-7f38-4e70-b414-ffe9dcc2a5a0

Sleep om de auto te draaien

Kies uitvoering Business Line Comfort Line Luxury Line Executive Line President Line F SPORT Premium Business F SPORT Line Comfort Line
180
Topsnelheid (km/h)
8.9
Acceleratie 0-100 km/h (sec)

GEWAAGD NIEUW DESIGN

De imposante Lexus ES 300h rekent af met bestaande opvattingen over premium sedans. Het gedurfde design maakt de auto lager, breder en slanker, met innovatieve technologie die het rijplezier versterkt. Ontdek de combinatie van een fraai, coupé-achtig profiel, met de ruimte en luxe van een topklasse sedan. Geniet van de perfecte afwerking, hoogstaand comfort en zelfverzekerde acceleraties.

UITDAGEND DESIGN

Met zijn uitdagende design rekent de nieuwe Lexus ES 300h af met bestaande opvattingen over luxe sedans. In lijn met de gedurfde nieuwe designtaal van Lexus heeft de ES 300h lage, brede en slanke vormen. Het oog voor detail gaat echter nog verder. Zo is de onderzijde van de ES 300h volledig vlak afgewerkt waarmee rijgeluiden in het interieur sterk worden gereduceerd, wat uw rijplezier ten goede komt.

 • BELEEF DE ES

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ANDERE MODELLEN