UITZONDERLIJKE GS F PRESTATIES

LEXUS GS F

Een sportsedan die sensationele rijprestaties koppelt aan uitzonderlijk comfort.

MAAK KENNIS MET DE GS F

Ds GS F is direct herkenbaar als telg van het F gamma van Lexus; de spindelvormige grille met honingraatrooster, imposante vierdubbele uitlaat en een achterspoiler van carbonfiber. Als er ooit een auto was die alle zintuigen stimuleert, dan is het de GS F. Telkens als u plaatsneemt achter het stuur in de cockpit, ervaart u het gevoel van een bijna onbegrensde acceleratie.

U bent omringd door luxe en krijgt door de aangename ambiance een sereen gevoel - tot u met uw rechtervoet het enorme vermogen de ruimte geeft. Dit is de GS F, het volgende voorbeeld van uitdagende F prestaties.

 • Voorkant van een grijze Lexus GS F
  • 5,0-liter V8 motor

   De imposante 5,0-liter V8 wordt met de hand gebouwd en afgesteld met behulp van een stethoscoop. De krachtbron levert een vermogen van 477 pk, gecombineerd met een koppel van 530 Nm. Het geluid alleen is al voldoende om het hart op hol te brengen.

  • Sports VDIM

   Dankzij Sports Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM) kunt u het imposante vermogen van de GS F soepel en veilig aanspreken.

  • Sportstoelen met hoge rugleuning

   De nieuw ontworpen stoelen met hoge rugleuning zijn voorzien van het bekende F-logo. De met 'integrated foaming' vervaardigde stoelen geven in elke bocht maximale steun.

  • Sportstuur

   Een 'thick-grip' stuurwiel geeft u meer controle tijdens het rijden. Met de natuurlijke positie van de schakelpaddels aan weerszijden van het stuurwiel kunt u sneller en preciezer schakelen.

  • 8-traps transmissie

   Het motorvermogen wordt overgebracht via een 8-traps Sport Direct Shift sequentiële transmissie, die u ook handmatig kunt bedienen om verzekerd te zijn van puur sportieve rijeigenschappen.

  • Active Sound Control

   Als bestuurder van de GS F kunt u de rijmodus SPORT S of SPORT S+ inschakelen. Zo activeert u ook Active Sound Control dat het diepe uitlaatgeluid extra versterkt.

BELEEF DE GS F

Laten we een lang verhaal kort maken: dit is de krachtigste sedan die we ooit maakten. De GS F is breed en opvallend laag. Al zijn contouren dienen hetzelfde doel - onversneden dynamiek. Hoe vaak u ook instapt in deze vijfdeurs sedan, u zult elke keer opnieuw maximaal plezier beleven aan zijn fenomenale prestaties.

 • BELEEF DE GS F

  De hierboven getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.

Next steps

ANDERE MODELLEN