EXCLUSIEVE DYNAMISCHE SEDAN

LEXUS GS SERIE

Eist u een dynamisch design met uitstekende rijeigenschappen? Ontdek dan de Lexus GS 300h of de 450h.

HYBRIDE RIJDEN ZONDER OPLADEN

De Lexus GS brengt u ongeëvenaard vakmanschap, een krachtig design en dynamische rijgedrag. De GS is standaard uitgerust met Lexus Hybrid Drive; de slimme combinatie van een indrukwekkende benzinemotor met een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt zonder dat u een stekker hoeft te gebruiken.

Lexus Hybrid Drive levert een gecombineerd vermogen van 165 kW (223 pk) in de GS 300h. De GS 450h levert een gecombineerd vermogen van 254 kW (345 pk). Daarnaast hebben we de aerodynamische eigenschappen verder verbeterd, waardoor u tijdens het rijden nog minder windgeruis hoort.

Demand more: ontdek een sedan die de voor Lexus kenmerkende luxe weet te koppelen aan uitgesproken sportieve prestaties.

 • De zijkant van een grijze Lexus GS 300h
  • Royale bagageruimte

   De GS heeft een laadvolume van 450 liter, voldoende om vier grote koffers of drie sets golfclubs te kunnen meenemen.

  • Schakelpaddels

   Hoewel u in de GS volledig automatisch kunt rijden, geniet u nog meer van zijn dynamiek wanneer u handmatig schakelt met behulp van de schakelpaddels aan weerszijden van het stuurwiel.

  • Mark Levinson® audio

   In totaal werkten we meer dan 2.000 uur aan het design en de positionering van de Mark Levinson® surround sound luidsprekers. Zo bent u verzekerd van een totale luisterbeleving.

  • Ondersteunende stoelen

   Beide voorstoelen zijn voorzien van vlindervormige hoofdsteunen, een lendensteun, een verstelbare bekkensteun en ondersteuning voor de schouders.

  • Digitale connectiviteit

   Uw smartphone en andere multimediatoestellen kunt u raadplegen en bedienen via verschillende displays. Zo beschikt u ook tijdens het rijden over volledige digitale connectiviteit.

BELEEF DE GS 48 UUR LANG

Achter de gespierde en atletische styling van de GS schuilt een uitzonderlijk stil interieur, vol luxe en technologie van het allerhoogste niveau. De GS is een lust voor het oog en blinkt tegelijkertijd uit met zeer plezierige rijeigenschappen. Zo bedient u de 8-traps transmissie met schakelpaddels aan weerszijden van het stuurwiel, waarmee u sportief kunt schakelen om het spectaculaire potentieel van de auto ten volle te benutten. Ervaar de Lexus GS nu zelf tijdens een 48 Hour Test Drive

 • BELEEF DE GS

  De hierboven getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.

Next steps

ANDERE MODELLEN