Zijkant van een witte Lexus LS 500h

DE ULTIEME LIMOUSINE

LEXUS LS

De nieuwe Lexus LS is werkelijk ongeëvenaard. Een meesterwerk van techniek, comfort en luxe. De LS is verkrijgbaar als LS 500h met multi stage hybrid, of als LS 500 met de vooruitstrevende V6 twin-turbo benzinemotor en 10-traps automatische transmissie.

WAAROM KIEZEN VOOR DE LS 500h?

MAAK KENNIS MET DE LS

De vijfde generatie van de LS is het resultaat van een vijf jaar durende creatieve reis. Deze topklasse limousine verheft het concept van een luxe sedan tot kunst. Onze ontwerpers hebben altijd grenzen verlegd, maar deze nieuwste generatie van de LS legt de lat voor technologie opnieuw hoger.

De Lexus LS werd compleet nieuw ontwikkeld en combineert superieure rijeigenschappen met spectaculaire prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van comfort en luxe.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
LS 500h AWD ba1e34e4-0a18-4bb3-a705-78feb4cb3fbe

Sleep om de auto te draaien

Kies uitvoering Luxury Line F SPORT Line Executive Line President Line
250
Topsnelheid (km/h)
5.5
Acceleratie 0-100 km/h (sec)

SUPERIEURE RIJPRESTATIES

Het opvallende, dynamische design van de LS wordt alleen geëvenaard door zijn superieure rijprestaties. Dankzij de nieuwe en verbeterde functies en uitrusting koppelt deze luxueuze topsedan een voortreffelijk weggedrag aan superieur comfort en rijplezier. De Lexus LS heeft meer te bieden dan u in een gewone proefrit kunt ontdekken.

 • Ontdek de Lexus LS

  Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.


 

 
  2018 lexus craftsmanship hero

Oog voor de kleinste details

EDO KIRIKO GLAS

Het Kiriko glass – gemodelleerd naar de vorm van de grille van de LS – is een prachtig detail dat het gevoel van luxe aan boord van de LS versterkt.

ANDERE MODELLEN