KIEZEN MET HET HOOFD, RIJDEN MET HET HART

LEXUS RC F

Een sportcoupé voor sensationeel rijplezier.

DE RC-F IS HELAAS NIET MEER LEVERBAAR

Zijn lage, gespierde uitstraling en aan de autosport ontleende lijnen maken dat u de RC F onmogelijk over het hoofd kunt zien. Liefhebbers kijken dan ook graag naar deze spectaculaire 2+2 coupé. De RC F is ontwikkeld als antwoord op de wens van bestuurders die niets liever willen dan high-performance rijplezier en superieure luxe.

Ondanks dat de Lexus RC-F nieuw niet meer leverbaar is, beschikken wij nog wel over een scherpe range van (jong gebruikte) occasions. Mocht u toch geïnteresseerd zijn in een nieuwe Lexus, bekijk dan onderstaande modellen die vergelijkbaar zijn met de RC-F.

  • ES

    LEXUS ES 300h

    De Lexus ES 300h is niet alleen allesbehalve standaard uitgerust, met meer dan 100 features. Ook zijn uitdagende design rekent af met bestaande opvattingen over luxe sedans. De ES 300h is een van de ruimste en stilste in zijn segment, met een uitstoot van slechts 100 g/km. Een allesbehalve standaard auto, precies zoals u gewend bent van Lexus.

  • IS

    LEXUS IS

    Bij Lexus zijn we continu op zoek naar verbetering. Naar perfectie. En die perfectie, die hebben we gevonden. Ontdek de Lexus IS 300h – een markante sportsedan die een uitgesproken design en een krachtig vermogen bundelt tot een unieke rijervaring.

Next steps