EEN PURE SPORTCOUPÉ

LEXUS RC 300h

Bloedstollende prestaties en design komen in deze hoogstaande sportcoupé samen met de legendarische luxe van Lexus.


 

 
  2018 lexus new rc promo

RC

DE NIEUWE RC

De RC coupé is vernieuwd, met een uitgesproken scherp maar ook soepel karakter.

MAAK KENNIS MET DE RC

Een sportcoupé die adembenemende prestaties combineert met een krachtig design dat opvalt. Achter zijn gespierde uitstraling schuilen een korte wielbasis en een stijf chassis, als basis die garant staat voor superieure rijeigenschappen. Deze markante vierzits coupé is leverbaar met een krachtige benzinemotor of een hybride aandrijflijn die zichzelf oplaadt. Zonder stekker, zonder diesel, zonder compromis. Zo kunt u uw RC volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  Zijkant van een Rode Lexus RC 300h
  • Lexus Hybrid Drive

   Dankzij de vooruitstrevende Full Hybrid aandrijflijn onderscheidt de RC zich met een uitstekende respons, gecombineerd met sportief rijplezier. De Lexus Hybrid Drive technologie bundelt de kracht van een benzinemotor en een elektromotor. Dit resulteert in een uitzonderlijk en dynamisch rijcomfort, gecombineerd met minder emissies en een lager brandstofverbruik. De (RC 300h laadt zichzelf op tijdens het rijden en hoeft nooit te worden opgeladen via een stekker.

  • Sportieve rijpositie

   Dankzij de lage zitpositie voelt u exact hoe de auto reageert op het wegoppervlak en op uw stuurbewegingen.

  • Flexibele ruimte

   Standaard beschikt de RC over een praktische, 60:40 deelbare achterbank. Hermee heeft u het gemak van een ruime stationwagen, met de elegantie van een sportcoupé. Met de achterbank neergeklapt heeft u voldoende ruimte om grotere voorwerpen te kunnen meenemen.

  • Smart Entry

   Wanneer u op de RC afloopt met de sleutel in uw jas of tas, wordt u welkom geheten door subtiele verlichting in de portiergrepen. In de fraai gevormde portiergrepen zijn voor het eerst geen sleutelgaten aangebracht.

  • Prestaties en veiligheid

   Met voorzieningen als VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) en krachtige geventileerde remschijven helpt de RC u gevaar te vermijden.

  • Drive Mode Select

   Kies de juiste schakelmodus voor elk moment - van optimale efficiency tot maximaal rijplezier. In de ECO modus reduceert u emissies en bespaart u brandstof, terwijl NORMAL de ideale balans biedt tussen vermogen, brandstofverbruik en rijcomfort. Wenst u een sportiever rijgedrag, dan schakelt u simpelweg over naar de SPORT of SPORT+ modus.

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RC of stel de RC uitgebreid samen in onze carconfigurator

Configure your car

Klik om te draaien

RC 300h Luxury Line / Black

BELEEF DE RC

Met zijn op de bestuurder gerichte cockpit, gespierde styling en fraai afgewerkt interieur vormt de Lexus RC een onweerstaanbare mix van snelheid, dynamiek en pure luxe. Als er ooit een sportcoupé is gemaakt om de ziel in vervoering te brengen, dan is het de Lexus RC. Beleef deze unieke sportcoupé nu zelf tijdens een ultieme proefrit van maar liefst 48 uur lang.

 • BELEEF DE RC

  De hierboven getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.


 

 
  2018 RC F Sport Black Edition promo

RC 300h

RC 300h F SPORT BLACK EDITION

Het atletische ontwerp van de high-performance coupé Lexus RC 300h F SPORT komt nog krachtiger tot uiting bij de nieuwe Black Edition. Deze exclusieve uitvoering combineert een zwart kleurthema met speciale details.

Next steps

ANDERE MODELLEN