2019 lexus rxl hero

LUXE 7-PERSOONS SUV

LEXUS RX 450hL

De flexibiliteit van drie zitrijen in de elegante, nieuwe RX 450hL

MAAK KENNIS MET DE RX L

Een SUV voor het gezin met een sterke focus op luxe. De RX L is ruim en elegant en gemaakt om ervoor te zorgen dat elke passagier zich veilig en comfortabel voelt. Deze veelzijdige nieuwe telg in onze range van luxe SUV's beschikt over drie zitrijen en een grotere bagageruimte. Tegelijkertijd is de stijlvolle uitstraling van de Lexus RX intact gebleven. Zijn scherpe lijnen en vormen worden benadrukt door de voor Lexus kenmerkende spindelvormige grille met chromen sierlijst, terwijl het interieur zich onderscheidt met innovatieve technologie en een hoogstaande afwerking die kan worden toegespitst op uw persoonlijke voorkeuren. Zo creëert u zelf de RX L die u verdient.

 •     Lexus

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  NU TIJDELIJK MET 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

  De toewijding van Lexus merkt u in alles. Zo kunt u tot wel 10 jaar garantie ontvangen en nu ook tijdelijk profiteren van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ervaar deze en vele andere voordelen van Lexus.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX 450hL of stel de RX 450hL uitgebreid samen in onze carconfigurator.

Getoond model kan afwijken van het Nederlandse leveringsprogramma

BLACK (212)

ZWART SEMI-ANILINE LEDER BURBANK

met Bamboo decoratie panelen (President Line)

STEL UW RX L SAMEN

VOORTREFFELIJKE AFWERKING

Met de Lexus Hybrid Drive aandrijflijn bent u verzekerd van uitstekende rijeigenschappen en een enorme brandstofefficiency en geeft de RX 450hL u een rijbeleving die uw verwachtingen van een SUV ruimschoots overtreft. Zijn veelzijdige karakter en ruime interieur worden fraai benadrukt door het coupé-achtige, elegante design en voortreffelijke afwerking. Zo kiest u voor een stijlvolle, sportieve gezinsauto.

BELEEF DE RX L

Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

    Connect to the future 1920x1080 hero picture

EIGENAREN

MAAK VERBINDING MET DE TOEKOMST

Transformeer uw Lexus in een Connected voertuig. De LexusLink mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.

    global hero suv range desktop

LEXUS SUV RANGE

DE LEXUS SUV RANGE

Onderscheidend design, hoogstaande luxe en ongeëvenaard vakmanschap zijn gemeenschappelijke kenmerken van de Lexus SUV range. Dankzij onze revolutionaire zelfopladende hybride technologie en het Lexus Safety System + is een SUV van Lexus ontworpen om emissies te verlagen en het verkeer veiliger te maken.

ZOEK EEN LEXUS DEALER

ANDERE MODELLEN