2018 lexus rx l hero

30 JAAR LEXUS

LIMITED EDITION: DE RX 450hL PREMIUM

We vieren het 30-jarig bestaan van Lexus met de RX 450hL Premium: dit exclusieve, rijk uitgeruste model rijdt u nu al vanaf € 75.690,- *

MAAK KENNIS MET DE RX L

Een SUV voor het gezin met een sterke focus op luxe. De RX L is ruim en elegant en gemaakt om ervoor te zorgen dat elke passagier zich veilig en comfortabel voelt. Deze veelzijdige nieuwe telg in onze range van luxe SUV's beschikt over drie zitrijen en een grotere bagageruimte. Tegelijkertijd is de stijlvolle uitstraling van de Lexus RX intact gebleven. Zijn scherpe lijnen en vormen worden benadrukt door de voor Lexus kenmerkende spindelvormige grille met chromen sierlijst, terwijl het interieur zich onderscheidt met innovatieve technologie en een hoogstaande afwerking die kan worden toegespitst op uw persoonlijke voorkeuren. Zo creëert u zelf de RX L die u verdient.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • DE LUXE VAN DE LEXUS RX 450hL PREMIUM

   • Premium Editon

    De RX 450hL Premium is gebaseerd op de rijk uitgeruste RX 450hL Business Line en standaard voorzien van zeer aantrekkelijke features. Zo is deze ruime SUV o.a. voorzien van:
    • LED koplampen • Lexus Safety System + • Tri-zone climate control • Lederen bekleding Newport • 20” lichtmetalen velgen

   • Meesterlijke multimedia

    Vooruitstrevende innovaties voor ’s werelds meest luxueuze SUV. Zo begeleidt de Lexus Premium navigatie u tijdens uw rit, terwijl u via ditzelfde 12,3” scherm ook toegang heeft tot audio, climate control of het opladen van uw apparaten. Voor een uiterst comfortabele rit.

   • Derde zitrij

    Geniet van een ongekend luxe uitstraling door zijn LED koplampen.

   • Altijd op de goede weg

    De RX 450hL Premium is voorzien van een elektrisch inklapbare derde zitrij. Instappen wordt gemakkelijk gemaakt dankzij de verschuif- en kantelbare achterbank. Daarnaast beschikken de passagiers over eigen bekerhouders, USB-poorten en een individuele zone voor climate control. Zo geniet iedereen van optimaal comfort, waar hij of zij ook zit.

   • Lexus Safety System +

    Veiligheid gaat boven alles. Daarom is de RX L Premium uitgerust met Lexus Safety System +. Dit uitgebreide veiligheidssysteem ondersteunt u tijdens het rijden, houdt u in baan, geeft u beter zicht in het donker, assisteert u bij het inparkeren en meer.

   • Limited Edition

    Kies nu voor een Lexus RX 450hL Premium Edition. Deze limited edition is slechts tijdelijk beschikbaar. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

   
 

 
  Lexus First Edition Business Line Koplamp
 • 
 

 
  2018 lexus rx l key features
  • Verlengde carrosserie

   Dankzij een grotere carrosserie – de RX L is 110 mm langer dan de vijfzits uitvoering – en een steiler aflopende achterruit heeft deze luxe SUV een veelzijdigere bagageruimte en zeven comfortabele zitplaatsen.

  • Stijlvolle trendsetter

   De RX L combineert de veelzijdigheid van een SUV met alle kenmerken van een dynamisch design. Voorbeelden hiervan zijn de elegante zwarte C-stijlen waardoor het dak lijkt te zweven en de scherpgesneden Lexus-grille als visueel middelpunt.

  • Luxueus zitcomfort

   De RX L beschikt over een 40:20:40 deelbare achterbank, terwijl het instappen op de derde zitrij gemakkelijker wordt gemaakt door de aanwezigheid van een handgreep die de tweede zitrij naar voren schuift. Op elke zitrij zijn de passagiers verzekerd van maximale flexibiliteit en praktische zaken als bekerhouders.

  • Tri-zone climate control

   Elke passagier is verzekerd van maximaal rijcomfort, met slimme functies als de tri-zone climate control. Hiermee hebben ook de inzittenden op de derde zitrij hun eigen airconditioning en ventilatieopeningen.

  • Meesterlijke Multimedia

   Het Lexus Premium navigatie omvat een 12,3" scherm, AM/FM Radio, Bluetooth® audio, een microfoon voor spraakherkenning, een micro SD card slot, AUX-ingang, twee USB-poorten en het Mark Levinson Premium Surround System met 15 luidsprekers. Ook de passagiers op de tweede zitrij beschikken over USB-poorten om hun smartphone of een ander apparaat op aan te sluiten.

  • Lexus Safety System+

   Behalve elegant is de RX L ook uitermate veilig, met functies als het Pre-Collision System (PCS) en Pedestrian Detection, Lane Keeping Assist (LKA) met stuurcorrectie, Automatic High Beam (AHB) en Dynamic Radar Cruise Control. Ook zijn gordijnairbags voor alle zitrijen standaard aanwezig.

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX 450hL of stel de RX 450hL uitgebreid samen in onze carconfigurator

Klik om te draaien

RX 450hL Hybrid AWD Premium# / Sonic White metallic

BELEEF DE RX 450hL

Met de Lexus Hybrid Drive aandrijflijn bent u verzekerd van uitstekende rijeigenschappen en een enorme brandstofefficiency en geeft de RX 450hL u een rijbeleving die uw verwachtingen van een SUV ruimschoots overtreft. Zijn veelzijdige karakter en ruime interieur worden fraai benadrukt door het coupé-achtige, elegante design en voortreffelijke afwerking. Zo kiest u voor een stijlvolle, sportieve gezinsauto. Beleef deze unieke SUV tijdens een ultieme proefrit van maar liefst 48 uur lang.

 • BELEEF DE RX L

  Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

OWNERS

CONNECT TO THE FUTURE

Transform your Lexus into a connected car. Lexus Link mobile app offers access to a suite of services such as find my car, last mile guidance, trip planning and electronic maintenance reminders.

* De RX L Premium is beperkt en alleen uit voorraad leverbaar vanaf € 75.690,-. Vraag uw Lexus dealer naar de voorwaarden.

ANDERE MODELLEN