2018 lexus rx l hero

RX 450hL

EEN RUIME EN LUXUEUZE SUV

De ruimte en vrijheid van een zevenzits SUV in een slank en elegant voertuig.

MAAK KENNIS MET DE RX 450hL

Een SUV voor het gezin met een sterke focus op luxe. Dankzij een 110 mm langere carrosserie en een derde zitrij is de RX L zeer ruim en elegant en gemaakt om ervoor te zorgen dat elke passagier zich veilig en comfortabel voelt. Deze veelzijdige toevoeging aan onze range van luxe SUV's beschikt over drie zitrijen en een grotere bagageruimte.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  2018 lexus rx l key features
  • Verlengde carrosserie

   Dankzij een grotere carrosserie – de RX L is 110 mm langer dan de vijfzits uitvoering – en een steiler aflopende achterruit heeft deze luxe SUV een veelzijdigere bagageruimte en zeven comfortabele zitplaatsen.

  • Stijlvolle trendsetter

   De RX L combineert de veelzijdigheid van een SUV met alle kenmerken van een dynamisch design. Voorbeelden hiervan zijn de elegante zwarte C-stijlen waardoor het dak lijkt te zweven en de scherpgesneden Lexus-grille als visueel middelpunt.

  • Luxueus zitcomfort

   De RX L beschikt over een 40:20:40 deelbare achterbank, terwijl het instappen op de derde zitrij gemakkelijker wordt gemaakt door de aanwezigheid van een handgreep die de tweede zitrij naar voren schuift. Op elke zitrij zijn de passagiers verzekerd van maximale flexibiliteit en praktische zaken als bekerhouders.

  • Tri-zone climate control

   Elke passagier is verzekerd van maximaal rijcomfort, met slimme functies als de tri-zone climate control. Hiermee hebben ook de inzittenden op de derde zitrij hun eigen airconditioning en ventilatieopeningen.

  • Meesterlijke Multimedia

   Het Lexus Premium navigatie omvat een 12,3" scherm, AM/FM Radio, Bluetooth® audio, een microfoon voor spraakherkenning, een micro SD card slot, AUX-ingang, twee USB-poorten en het Mark Levinson Premium Surround System met 15 luidsprekers. Ook de passagiers op de tweede zitrij beschikken over USB-poorten om hun smartphone of een ander apparaat op aan te sluiten.

  • Lexus Safety System+

   Behalve elegant is de RX L ook uitermate veilig, met functies als het Pre-Collision System (PCS) en Pedestrian Detection, Lane Keeping Assist (LKA) met stuurcorrectie, Automatic High Beam (AHB) en Dynamic Radar Cruise Control. Ook zijn gordijnairbags voor alle zitrijen standaard aanwezig.

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX 450hL of stel de RX 450hL uitgebreid samen in onze carconfigurator

Configure your car

Klik om te draaien

RX 450hL Hybrid AWD Business Line / Black

BELEEF DE RX 450hL

Met de Lexus Hybrid Drive aandrijflijn bent u verzekerd van uitstekende rijeigenschappen en een enorme brandstofefficiency en geeft de RX 450hL u een rijbeleving die uw verwachtingen van een SUV ruimschoots overtreft. Zijn veelzijdige karakter en ruime interieur worden fraai benadrukt door het coupé-achtige, elegante design en voortreffelijke afwerking. Zo kiest u voor een stijlvolle, sportieve gezinsauto. Beleef deze unieke SUV tijdens een ultieme proefrit van maar liefst 48 uur lang.

 • BELEEF DE RX L

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

Next steps

ANDERE MODELLEN