2019 lexus rxl hero

LUXE 7-PERSOONS SUV

LEXUS RX 450hL

De flexibiliteit van drie zitrijen in de elegante, nieuwe RX 450hL

MAAK KENNIS MET DE RX 450hL

De verlengde versie van de nieuwe RX biedt u de flexibiliteit om zes of zeven personen mee te nemen, terwijl de elegantie van het exterieur en de hoogstaande rijeigenschappen behouden blijven.

Met voorzieningen als individuele zones voor de airconditioning, op maat gemaakte gordijnairbags en elektrisch verstelbare stoelen voelen zelfs de passagiers op de derde zitrij zich comfortabel.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  2019 lexus rxl key features
  • De luxe van drie zitrijen

   De nieuwe RX 450hL met zijn zes of zeven zitplaatsen geeft u de flexibiliteit om op de elektrisch bedienbare en inklapbare derde zitrij twee kinderen – of twee volwassenen op korte ritten – mee te nemen. De derde zitrij kan vanaf de tweede zitrij of vanuit de bagageruimte elektrisch worden bediend en is over een afstand van 93 mm voor- of achterwaarts verschuifbaar om de achterste passagiers meer beenruimte te geven.

  • Gewaagd design

   De nieuwe RX L onderscheidt zich met de jongste evolutie van de designtaal van Lexus, met een meer verfijnde grille, smallere triple-LED koplampen en L-vormige achterlichten. En profil geven de in zwart uitgevoerde C-stijlen met chromen sierlijst het effect van een zwevend dak.

  • Takumi vakmanschap

   Het uitzonderlijke oog voor detail van onze befaamde vakmensen is direct zichtbaar in de nieuwe RX L, met uiterst nauwkeurig gestikte lederen bekleding en door 'Takumi' afgewerkte materialen. Hiermee ademt het interieur een ambiance van moderne elegantie en luxueus comfort.

  • Safety

   Het Lexus Safety System + omvat een Pre-Collision System dat ook voetgangers en fietsers registreert, Lane Tracing Assist dat u helpt in uw rijbaan te blijven, Adaptive High-beam System with BladeScan™ dat in het donker voetgangers en andere voertuigen beter zichtbaar maakt, Road Sign Assist dat verkeersborden herkent en Dynamic Radar Cruise Control. Voor de RX L werden de gordijnairbags opnieuw ontworpen om de passagiers op de derde zitrij beter te beschermen.

  • Uitbundige prestaties

   Met zijn zelfopladende hybride aandrijflijn rijdt de revolutionaire Lexus RX 450hL nog dynamischer en uitnodigender dan ooit, waar uw reis ook naartoe gaat.

  • Slimme technologie

   Het 12,3" grote multimedia touchscreen in het interieur van de nieuwe RX L is gemakkelijker te bedienen en biedt via Apple CarPlay of Android Auto toegang tot de meeste apps op uw smartphone.

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX 450hL of stel de RX 450hL uitgebreid samen in onze carconfigurator.

Getoond model kan afwijken van het Nederlandse leveringsprogramma

BLACK (212)

ZWART SEMI-ANILINE LEDER BURBANK

met Bamboo decoratie panelen (President Line)

STEL UW RX L SAMEN

BELEEF DE RX L

Met de Lexus Hybrid Drive aandrijflijn bent u verzekerd van uitstekende rijeigenschappen en een enorme brandstofefficiency en geeft de RX 450hL u een rijbeleving die uw verwachtingen van een SUV ruimschoots overtreft. Zijn veelzijdige karakter en ruime interieur worden fraai benadrukt door het coupé-achtige, elegante design en voortreffelijke afwerking. Zo kiest u voor een stijlvolle, sportieve gezinsauto. Beleef deze unieke SUV tijdens een ultieme proefrit van maar liefst 48 uur lang.

 • BELEEF DE RX L

  Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

ANDERE MODELLEN