Zijaanzicht van een witte Lexus UX

BEGIN 2019 IN DE SHOWROOM

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS UX

De nieuwe Lexus UX daagt alle bestaande conventies uit. Zijn zelfverzekerde design straalt pure kracht uit. Tegelijkertijd verraden zijn elegante vormen een even stijlvol als dynamisch karakter.

ONTDEK DE UX

De nieuwe Lexus UX markeert een gedurfde nieuwe benadering van het concept van de crossover. Voorbeelden daarvan zijn de dynamisch gevormde voorzijde en een al even opwindend interieur met een design dat voortkomt uit de Japanse traditie van 'engawa', waar de grenzen tussen binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

 • 
 

 
  Achteraanzicht van een witte Lexus UX
  • Rijeigenschappen van een hatchback

   Geniet van de aangenaam hoge zitpositie en het goede overzicht van een moderne crossover. Een laag zwaartepunt en een stijf onderstel geven de UX een dynamiek die u mogelijk niet verwacht van een SUV. Dit bijzondere karakter wordt nog eens versterkt door unieke, aerodynamisch gevormde luchtgeleiders, die subtiel zijn verwerkt in het design van de wielkasten en achterlichten. Dit slimme designdetail draagt bij aan een betere stabiliteit bij hogere snelheden en bij zijwind.

  • Hoogstaande prestaties

   De UX biedt u de keuze uit twee state-of-the-art aandrijflijnen, waaronder een zelfopladende hybride van de nieuwste generatie. Deze technologie combineert een toonaangevende brandstofefficiency met uitzonderlijke souplesse en dynamiek. Ook kunt u kiezen voor een benzinemotor, die toegankelijke rijeigenschappen en krachtige prestaties koppelt aan een laag brandstofverbruik.

  • Innovatieve technologie

   De Panoramic View Monitor combineert beelden van vier camera's tot een verbazingwekkende 360° weergave van de auto en het gebied eromheen. Het beeld wordt weergegeven op een groot 10,3" kleurenscherm. Ook heeft u geen last van rondslingerende kabels dankzij de draadloze oplader, waarmee u bijvoorbeeld uw smartphone kunt opladen door deze simpelweg op de daarvoor bestemde plek te leggen.

  • Verbeterde veiligheid

   Met het nieuwe Lexus Safety System + heeft u in de UX de beschikking over een zeer compleet arsenaal aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder het detecteren van voetgangers en fietsers.

  • Voortreffelijk vakmanschap

   Aan boord van de UX hebben onze Takumi vakmensen een zeer luxueus interieur en een unieke ambiance gecreëerd, met materialen van de allerhoogste kwaliteit. De met soepel leder beklede stoelen zijn bijvoorbeeld afgewerkt met perforaties in een Calculated Art patroon en traditioneel Japanse Sashiko stiknaden.

Next steps

ANDERE MODELLEN