lexus ux hero

HIJ PAKT JE

DE NIEUWE LEXUS UX

De geheel nieuwe Lexus UX is verkrijgbaar vanaf € 39.995,- en wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie en Red Carpet Treatment.

ONTDEK DE UX

De nieuwe UX 250h beschikt over een zelfopladende hybride aandrijflijn die een benzinemotor combineert met een elektromotor. Hierdoor bent u verzekerd van een laag brandstofverbruik en een ontspannen rijervaring.

Achter het stuur van de UX hybrid geniet u van de hoge zitpositie en het uitstekende zicht die kenmerkend is voor een crossover model. Ook is de UX standaard voorzien van het Lexus Safety System + en is hierdoor in staat om fietsers op te merken. Maar bijvoorbeeld ook voetgangers worden in het donker waargenomen.

 •     Lexus

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  NU TIJDELIJK MET 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

  De toewijding van Lexus merkt u in alles. Zo kunt u tot wel 10 jaar garantie ontvangen en nu ook tijdelijk profiteren van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ervaar deze en vele andere voordelen van Lexus.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

DE HYBRIDE DIE ZICHZELF OPLAADT

Dit is de hybride die zichzelf oplaadt, en dus nooit aan de stekker hoeft. U kunt er ongeveer de helft van de tijd volledig elektrisch mee rijden. Tijdens het rijden wordt de accu voortdurend opgeladen. Niet alleen tijdens het rijden, maar ook als u afremt. Het regeneratieve remsysteem geeft nóg meer energie.

ONTDEK EEN NIEUWE HORIZON

De Lexus UX biedt de innovatieve luxe en veiligheid die kenmerkend is voor het merk Lexus. Hij combineert opvallende, nieuwe designelementen met een buitengewoon efficiënte aandrijflijn. Met zijn dynamische karakter is de UX gemaakt voor uitnodigende rijeigenschappen, met de souplesse die u van een Lexus mag verwachten. Ook is de Lexus UX standaard voorzien van het Lexus Safety System + en is hierdoor onder andere in staat om fietsers overdag en zelfs voetgangers in het donker op te merken.

 • WILT U MEER INFORMATIE?

  Wilt u meer weten over de vele voordelen van rijden in een Lexus UX? Vul het contactformulier in en we nemen binnen een werkdag geheel vrijblijvend contact met u op, waarbij we antwoord geven op al uw vragen

MAAK KENNIS MET DE UX

 • MAAK KENNIS MET DE UX 250h

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.

UX 250h AWD 9ba4d98e-baf6-4818-98bc-0d27b4bb63f8

Sleep om de auto te draaien

Kies uitvoering Executive Line F SPORT Premium
177
Topsnelheid (km/h)
8.7
Acceleratie 0-100 km/h (sec)
    Connect to the future 1920x1080 hero picture

EIGENAREN

MAAK VERBINDING MET DE TOEKOMST

Transformeer uw Lexus in een Connected voertuig. De LexusLink mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.

    global hero suv range desktop

LEXUS SUV RANGE

DE LEXUS SUV RANGE

Onderscheidend design, hoogstaande luxe en ongeëvenaard vakmanschap zijn gemeenschappelijke kenmerken van de Lexus SUV range. Dankzij onze revolutionaire zelfopladende hybride technologie en het Lexus Safety System + is een SUV van Lexus ontworpen om emissies te verlagen en het verkeer veiliger te maken.

ZOEK EEN LEXUS DEALER

ANDERE MODELLEN

*Disclaimer Lexus Private Lease advertentietarieven
Lexus Financial Services leasetarieven worden uitsluitend bij wijze van indicatieve informatie gegeven o.b.v. Lexus Private Lease, 60 maanden, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland • Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief brandstof • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,23 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend • Onder voorbehoud van acceptatie • Toetsing en registratie BKR • (Actie)voorwaarden van toepassing • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@lexusfs.nl