EEN NIEUWE HORIZON

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE UX

Maak kennis met een nieuw type crossover die in elk opzicht beantwoordt aan de eisen die een moderne urban lifestyle aan een auto stelt. In de stad merkt u in het drukke verkeer direct de voordelen van de robuuste rijeigenschappen en lichtvoetige kracht.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

BELEEF INTELLIGENT DESIGN

Het ontwerpen van de nieuwe Lexus UX was een kans om een harmonieuze balans te vinden tussen elegantie en rijplezier.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

SPRANKELENDE NIEUWE KLEUREN


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

JAPANS VAKMANSCHAP

Elke Lexus wordt gemaakt met behulp van traditionele technieken en veel oog voor detail, een aanpak die tot uiting komt in 'Omotenashi' - de Japanse filosofie ten aanzien van gastvrijheid. Dat betekent dat er op elke behoefte van een gast wordt geanticipeerd om hieraan te kunnen voldoen.


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

TEST UW TAKUMI SKILLS

Elke aspirant Takumi krijgt de opdracht om een relatief eenvoudige origami kat te vouwen. De opdracht moet echter volbracht worden met één hand - hun niet-dominante hand - en hun creatie moet binnen 90 seconden helemaal af zijn.


 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920

WAAR BINNEN EN BUITEN SAMENKOMEN

Het design van de UX is geïnspireerd op de Japanse ‘engawa’ architectuur waar grenzen tussen binnen en buiten vloeiend in elkaar over lopen. U voelt zich direct verbonden met een luxueus, op de bestuurder gericht interieur dat open, maar tegelijkertijd ook veilig en geborgen aanvoelt.


 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920
“WE HEBBEN DE GRENZEN TUSSEN HET EXTERIEUR EN INTERIEUR WEGGEHAALD, WAARDOOR DEZE VLOEIEND IN ELKAAR OVERGAAN. HETZELFDE EFFECT IS TE ZIEN IN DE TRADITIONELE, JAPANSE 'ENGAWA' ARCHITECTUUR, WAARBIJ EEN KLASSIEKE HOUTEN BALUSTRADE VANUIT HET HUIS NAAR BUITEN LOOPT.”
KAKO SAN, CHIEF ENGINEER

 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

ECHT SLIMME TECHNOLOGIE

Technologie is voor ons niets zonder fantasie. De nieuwe Lexus UX is een goed voorbeeld van hoe we onze klanten met deze filosofie verrassen, en hoe we met een hoogstaande uitrusting en functies zorgen voor een geheel nieuwe beleving.


 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920

MAAK KENNIS MET DE CHIEF ENGINEER VAN DE LEXUS UX

De nieuwe Lexus UX is ontstaan vanuit het leiderschap en de visie van Chief Engineer Kako San. Het was haar doel om een nieuw soort crossover te ontwikkelen, een robuuste en stabiele auto die een mooi design weet te koppelen aan plezierige rijeigenschappen.


 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920
“VOOR DE ONTWIKKELING VAN DE NIEUWE LEXUS UX HAD IK VANAF HET ALLEREERSTE BEGIN DE INTENTIE OM ZOWEL KRITISCH ALS TROTS TE ZIJN OP ONS WERK. IK WILDE EEN CROSSOVER SUV MAKEN MET VOOR DIT SEGMENT UNIEKE EIGENSCHAPPEN EN EEN ONDERSCHEIDEND DESIGN. DAARNAAST WAS HET BELANGRIJK DAT IK ERIN ZOU SLAGEN OM DE AUTO DE RIJEIGENSCHAPPEN EN SPORTIEVE PRESTATIES MEE TE GEVEN, DIE PASSEN BIJ EEN MODERNE HATCHBACK."
KAKO SAN, CHIEF ENGINEER

Next steps