Showroom van Lexus Arnhem

LEXUS ARNHEM

OVER ONS

Bij Lexus Arnhem streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

 •     Showroom van Lexus Arnhem

  SHOWROOM

  In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

 •     Lexus Arnhem

  LOUNGE

  Lexus Arnhem beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.

 •     Unieke service

  UNIEKE SERVICE

  Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  DUURZAAM BEZIG

  Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Lexus Arnhem personeel

Erik Tiemens - Sales manager

Lexus Arnhem is al Lexus-dealer vanaf het begin, we hebben we veel trouwe klanten. Die kennen we allemaal bij naam, sommigen weten zelfs alle kentekens uit hun hoofd. Met ons kleine team verlenen we service vanuit één gezamenlijk gevoel - bij Lexus noemen we dat Omotenashi. De Red Carpet Treatment hoort gewoon bij ons merk, met altijd dat stapje extra. We hebben een hechte band met onze klanten. Soms komen ze spontaan even langs voor een kop koffie. De showroom is dan ook geen toonzaal, maar een eerder een huiskamer. Het mooiste is nog dat de meeste klanten zichzelf niet als ‘klant’ zien. Het klikt gewoon.