Showroom van Lexus Enschede

LEXUS ENSCHEDE

OVER ONS

Bij Lexus Enschede streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

 •     Showroom van Lexus Enschede

  SHOWROOM

  In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze showroom biedt alle ruimte om de nieuwste Lexus modellen, maar ook onze selectie premium occasions te ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

 •     Lexus Enschede

  LOUNGE

  Lexus Enschede beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.

 •     Unieke service

  UNIEKE SERVICE

  Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  DUURZAAM BEZIG

  Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Lexus Amersfoort personeel

Matthieu Peterman – directeur

De service bij Lexus Enschede is altijd Lexus-waardig: veel persoonlijke aandacht en ook de dingen doen die mensen niet verwachten. We kennen al onze klanten bij naam en weten waar ze behoefte aan hebben. Ik zou bijna willen zeggen dat we een grote familie zijn. We komen dan ook, als dat zo uitkomt, naar onze relaties toe of zijn op zondag aanwezig. We kijken eveneens naar de service van anderen, ongeacht de branche. Gastvrijheid is immers overal en daar leren we veel van. We zetten het af tegen de gedachte hoe we zélf graag behandeld willen worden. Zo was er een Lexus-rijder die op vrijdagmiddag stilviel op een drukke A1, hier vlakbij. Hij was geen klant bij ons, maar we zorgden uiteraard - inclusief vervangende Lexus en hotelkamer - dat hij de volgende dag verder kon met zijn vakantie.