Showroom van Lexus Groningen

LEXUS GRONINGEN

OVER ONS

Bij Lexus Groningen streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

 •     Showroom van Lexus Groningen

  SHOWROOM

  In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

 •     Lexus Groningen

  LOUNGE

  Lexus Groningen beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.

 •     Unieke service

  UNIEKE SERVICE

  Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  DUURZAAM BEZIG

  Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Lexus Amersfoort personeel

Gerben Wessels en Olaf Haring - Verkoopadviseurs

Het begint bij Lexus Groningen met een glimlach van oor tot oor. Niet omdat het moet, maar onze hostess heeft ’m van zichzelf. Dat is Omotenashi - gastvrouwschap als tweede natuur. Iedereen die ons een bezoek brengt merkt dat wij met plezier en toewijding aan het werk zijn. Bij ons staat niet de verkoop maar de behoefte en beleving van de klant centraal. Net even het stapje verder zetten is wat ons onderscheidt. Daarmee zorgen we al jarenlang voor blije klanten.