Showroom van Lexus Rotterdam

LEXUS ROTTERDAM

OVER ONS

Bij Lexus Rotterdam streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

 •     Showroom van Lexus Rotterdam

  SHOWROOM

  In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

 •     Lexus Rotterdam

  LOUNGE

  Lexus Rotterdam beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.

 •     Unieke service

  UNIEKE SERVICE

  Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  DUURZAAM BEZIG

  Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Lexus Amersfoort personeel

Alexander Ikonomou - sales manager

Bij Lexus Rotterdam staat de klant écht op nummer 1. Het klinkt misschien als een tegeltjeswijsheid, maar dat is het niet. De Omotenashi-mentaliteit van Lexus is geen kunstje, maar een oprechte manier van doen die in ons zit. Gastheerschap is een vak. Zo is onze showroom gebouwd rondom klantbeleving en niet alleen voor de auto’s. Daar gaat het om als de klant met Lexus te maken heeft. Een klant brak eens in Italië zijn achterruit. Wij lieten een nieuwe ruit bezorgen in Como, waar hij op vakantie was. De zoon van de plaatselijke dealer gaf de familie tijdens de reparatie een sightseeing in de omgeving, inclusief lunch. Ze hebben het er nog over.