Showroom van Lexus Zwolle

LEXUS ZWOLLE

OVER ONS

Bij Lexus Zwolle streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

 •     Showroom van Lexus Zwolle

  SHOWROOM

  In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

 •     Lexus Zwolle

  LOUNGE

  Lexus Zwolle beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.

 •     Unieke service

  UNIEKE SERVICE

  Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  DUURZAAM BEZIG

  Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Lexus Amersfoort personeel

Vestigingsmanager

Bij Lexus Zwolle leveren we onze klanten een belangrijke meerwaarde: een goed gevoel. Dat is het resultaat van Omotenashi, een Japans begrip voor perfecte en compromisloze gastvrijheid. Het is de hoogste vorm van dienstbaarheid en je kunt niet doen alsof. Er zijn ook geen vaste regels voor, maar met de positieve energie binnen ons team lukt het steeds weer om het onverwachte te doen waar een klant blij van wordt.