2017 lda mentor hero

LEXUS DESIGN AWARD

LEXUS DESIGNEVENEMENTEN

Creativiteit kan de wereld veranderen. De Lexus Design Award stimuleert ideeën van jonge ontwerpers die met hun werk de toekomst op een nieuwe en opwindende manier vormgeven.

    2018 lexus lda call for entries hub asset

LEXUS DESIGN AWARD

LEXUS DESIGN AWARD 2018 – OPEN VOOR INSCHRIJVING

Lexus roept designers en kunstenaars op zich in te schrijven voor de Lexus Design Award 2018.

    2017 lexus lda finalists hub asset

LEXUS DESIGN AWARD FINALISTEN

Uit de duizenden inzendingen worden slechts 12 finalisten gekozen. Acht van hen mogen hun werk tonen tijdens de Salone del Mobile, de overige finalisten krijgen de unieke kans om samen te werken met een aantal wereldberoemde ontwerpers. De begeleiders helpen de finalisten om hun ideeën tot leven te wekken, en hun concepten uit te werken tot een prototype.

    2017 lda judges thumb

LEXUS DESIGN AWARD 2017

DE JURYLEDEN

De jury voor de Lexus Design Award bestaat uit een groep vooraanstaande designers en creatieve experts in verschillende disciplines. Uit duizenden inzendingen selecteren zij 12 finalisten, vier prototype winnaars en de uiteindelijke winnaar van de Lexus Design Award.

    2017 lda mentor thumb

LEXUS DESIGN AWARD

DE BEGELEIDERS

Lexus heeft een panel van vooraanstaande designexperts samengesteld om de vier finalisten te begeleiden. Gedurende een aantal maanden zullen zij de finalisten ondersteunen met hun onschatbare kennis, commerciële inzicht en advies.