VAKMANSCHAP

LUXURY HYBRID LIMOUSINE

Toen Lexus in 1989 de allereerste LS onthulde, overtroffen we met ons streven naar kwaliteit de verwachtingen die mensen hebben van luxe auto's.

DE LS-NORM

De LS is tot in het kleinste detail een toonbeeld van vakmanschap, zorg en toewijding. Door opwindende prestaties te koppelen aan innovatie en tijdloze styling, bent u met de LS verzekerd van een unieke en onvergetelijke rijervaring. De LS wordt tot in het kleinste detail geperfectioneerd. Daarmee stelt hij ten aanzien van vakmanschap en kwaliteit de norm voor de volledige modelreeks van Lexus.

    takumi flagship craft the ls standard

UITZONDERLIJK AFGEWERKT

 •     takumi flagship craft exceptional finish 01

  UITZONDERLIJK AFGEWERKT

  INSPIRATIE UIT JAPAN

  Voor de afwerking van de LS zijn we teruggekeerd naar de basis. Door te kijken naar de Japanse cultuur vonden we de inspiratie voor een geheel nieuwe benadering van materialen. Traditionele invloeden komen samen met geavanceerde productiemethodes, wat in veel gevallen leidt tot een adembenemend resultaat.

  Japanse lantaarns vormden de inspiratiebron voor de sfeerverlichting, armsteunen lijken naast de portierpanelen te zweven.

 •     takumi flagship craft exceptional finish 02

  UITZONDERLIJK AFGEWERKT

  TAKUMI HOUTWERK

  In de LS beschikt u over de meest innovatieve technologie die op dit moment voor een auto beschikbaar is. Anderzijds worden er in het interieur natuurlijke materialen gebruikt om een ambiance te creëeren die niet alleen rustgevend is, maar ook stijlvol.

  Door houtfineer met behulp van lasertechnologie zeer dun en nauwkeurig te snijden, ontstonden er nieuwe mogelijkheden voor patronen en afwerkingen. U heeft de keuze uit drie unieke fineersoorten, zonder uitzondering originele designs die met de grootst mogelijke toewijding werden gemaakt door Takumi - onze allerbeste vakmensen.

KIRIKO GLAS

Het bijna etherische spel tussen licht en schaduw dat we elke dag zien, vormde de inspiratie voor onze samenwerking met een beroemde, ambachtelijke maker van Kiriko glas.

Het resultaat van deze samenwerking? Een bijzonder fraai, handgemaakt glazen paneel dat de bestuurder en de passagiers welkom heet met een even subtiele als indrukwekkende ambiance.

MET DE HAND GESTIKT

 • MET DE HAND AFGEWERKT

  ELEGANTE ORIGAMI

  De met de hand afgewerkte portierpanelen van de LS zijn een waar kunstwerk. Ze werden gemaakt door onze Takumi vakmensen die zich hiervoor lieten inspireren door de Japanse traditie van Origami.

  In de prachtige, driedimensionale patronen is duidelijk een L-vorm verwerkt. Overdag geeft dit een compleet ander effect dan 's avonds, aangezien de zorgvuldig aangebrachte stof wisselend reageert op het licht.

 •     takumi flagship craft hand pleated trims 03
      takumi flagship craft hand pleated trims 02

  "OVERDAG GEEFT HET DAGLICHT EEN SPEELS EFFECT OP HET GEOMETRISCHE PATROON. 'S AVONDS WORDT HET STIKSEL VERLICHT DOOR DE SFEERVERLICHTING VAN DE LS."

GEMAAKT VOOR COMFORT

Een nieuwe norm in luxe ontstaat niet alleen door telkens meer technische snufjes toe te voegen, maar vraagt om een holistische benadering. Voor de nieuwe LS hebben we ons laten inspireren door de Japanse gedachte van 'Omotenashi' - de kunst van gastvrijheid.

Vanuit onze filosofie op een totaalervaring voor onze klanten ontwikkelden we een interieur dat de passagiers verwelkomt en verwent, en dat tegelijkertijd direct en organisch reageert op de wensen van de bestuurder.

    takumi flagship craft crafted for comfort 02

GEMAAKT VOOR COMFORT

LUXE IN ELK DETAIL

De LS is een voortreffelijke gastheer. Zo kunt u zich op de comfortabele achterbank volledig ontspannen. U kunt kiezen voor verwarming, koeling en ventilatie, en zelfs voor een rustgevende Shiatsumassage. U heeft ook een royale beenruimte - meer dan in alle voorgaande generaties van de LS.

Indien gewenst, kunt u achterin ook kiezen voor een verstelbare stoel. Om tot rust te komen, kunt u de rugleuning 48 graden achterover kantelen. Ook kunt u als hulp bij het uitstappen de zitting verhogen.