SALON VAN GENEVE

LEXUS TIJDENS DE SALON VAN GENEVE 2019

Met de introductie van twee nieuwe modellen presenteert Lexus tijdens de Salon van Genève 2019 twee Europese primeurs. Met het eerste model toont Lexus een opwindende, nieuwe designrichting voor de toekomst, terwijl de tweede auto de groeiende reputatie van Lexus binnen de internationale autosport bevestigt.

 • 2019 lexus geneva motor show rc f track edition

  RC F MET GRAND TOURING PACK

  MAAK KENNIS MET DE RC F MET GRAND TOURING PACK: DE PRESTATIES VAN LEXUS TEN VOETEN UIT

  Met het Europese debuut van de nieuwe Lexus RC F met Gran Touring Pack worden echte 'petrolheads' en liefhebbers van autosport op hun wenken bediend. Deze uitvoering van de RC F is duidelijk ontworpen voor puristen, met keramische remschijven die doorgaans zijn voorbehouden aan supersportauto's. Daarnaast zijn voor de RC F met Gran Touring Pack diverse maatregelen genomen om gewicht te besparen en zoveel mogelijk downforce te genereren.

 • 2019 lexus geneva motor show lc convertible

  LC CONVERTIBLE

  DE LEXUS LC CONVERTIBLE: ULTIEME SCHOONHEID

  De nieuwe Lexus LC Convertible Concept is een pure roadster voor open rijplezier, met een krachtig en onderscheidend design. De doelstelling voor het design van Ultimate Beauty is bereikt door een combinatie van Japanse esthetiek en de belofte van een rijsensatie die alleen een cabriolet kan bieden.

  De LC Convertible Concept ontleent zijn atletische proporties aan een lange, laaggesneden vorm, met een interieur dat een aangename ambiance biedt voor zowel de bestuurder als zijn passagiers. De spierwitte lederen bekleding van de gewelfde stoelen springt direct in het oog, met een geel accent dat de subtiele elegantie van het design niet verstoort.