2019 lexus men in black

MEN IN BLACK

LEXUS DRAAGT BIJ AAN DE REDDING VAN HET UNIVERSUM IN ‘MEN IN BLACK™: INTERNATIONAL’ VAN SONY PICTURES

Om hun missies tot een goed einde te brengen, hebben de Men in Black auto’s nodig met genoeg vermogen voor een snelle achtervolging, de meest geavanceerde technologie om aliens te bestrijden en met de styling die past bij de meest exclusieve geheim agenten in dit zonnestelsel. Deze rol vervult Lexus met veel genoegen, met de officiële dienstauto in ’Men in Black: International’ van Sony Pictures. De film ging in Nederland op 20 juni 2019 in première.
De Men in Black hebben onze aarde altijd beschermd tegen buitenaardse schurken. In deze nieuwe film nemen ze het op tegen de grootste bedreiging tot nu toe: een mol binnen de organisatie van Men in Black.
De voertuigen van Lexus fungeren in de film als officiële dienstauto voor de agenten van Men in Black. Zij kozen de Lexus RC F in modeljaar 2020 om hun tegenstanders op hoge snelheid te kunnen achtervolgen. De luxueuze sportcoupé heeft voor het nieuwe modeljaar een aantal opvallende aanpassingen ondergaan. Daarmee is de RC F lichter en sneller en nog meer dan voorheen voorbereid op zijn taak om de Men in Black bij te staan tijdens hun redding van het universum. De Lexus RC F onderscheidt zich met de beste vermogen-pk verhouding in zijn klasse. Dankzij de krachtigste V8 die Lexus tot nu toe ontwikkelde, beschikt de auto over een vermogen van 464 pk. Tot de standaarduitrusting behoort tevens de meest vooruitstrevende technologie om aliens het leven zuur te maken. Ook de Lexus RX Hybrid en de Lexus LX SUV zijn in de film te zien in scènes met aliens.
“De RC F heeft een aantal geavanceerde functies gekregen om de agenten van Men in Black terzijde te staan. Hiermee wordt het een unieke machine om het tegen aliens op te kunnen nemen”, aldus Lisa Materazzo, vicepresident van Lexus Marketing. “We kunnen niet wachten tot filmliefhebbers de RC F in deze compleet nieuwe rol te zien krijgen.”
De samenwerking tussen Lexus en Sony Pictures voor Men in Black: International omvat onder meer de aanwezigheid in de film, een gezamenlijke commercial, een zwarte Men in Black uitvoering van de RC F en sponsoring van de première.
“We zijn verheugd om op zoveel fronten te kunnen samenwerken met Lexus, dat hiermee een belangrijke bijdrage levert aan Men in Black: International,” stelt Jeffrey Godsick, EVP, Brand Management en Global Partnerships van Sony Pictures Motion Picture Group. “De Lexus RC F sportcoupé is de ideale auto voor ons team van Men in Black agenten, dat onder leiding van Chris Hemsworth en Tessa Thompson het universum beschermt.”
Over Men in Black: International
De Men in Black hebben onze aarde altijd beschermd tegen buitenaardse schurken. In deze nieuwe film nemen ze het op tegen de grootste bedreiging tot nu toe: een mol binnen de organisatie van Men in Black.

De film wordt geregisseerd door F. Gary Gray. Het script is geschreven door Art Marcum & Matt Holloway, op basis van de Malibu Comic van Lowell Cunningham. Producenten zijn Walter F. Parkes en Laurie MacDonald, met Steven Spielberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng en Howard Chen als Executive Producers. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois & Larry Bourgeois, samen met Emma Thompson en Liam Neeson.
Over Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment (SPE) is een onderdeel van Sony Entertainment Inc., dat op zijn beurt een divisie is van de in Tokio gevestigde Sony Corporation. Tot de wereldwijde activiteiten van SPE horen het produceren van films, acquisitie en distributie, TV-producties, acquisitie en distributie, de ontwikkeling en distributie van digitale content, televisienetwerken, het beheer van studiofaciliteiten en de ontwikkeling van nieuwe entertainment producten, diensten en technologieën. Tot de organisatie van SPE behoren productiemaatschappijen als Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, Sony Pictures Animation, Stage 6 Films, AFFIRM Films en Sony Pictures Classics. Kijk voor meer informatie op http://www.sonypictures.com/corp/divisions.html.