2020 042 Deze video over de Lexus LS moet je zien hero

DEZE VIDEO OVER DE LEXUS LS MOET JE GEZIEN HEBBEN

Je hebt van die video’s over de Lexus LS die je simpelweg gezien moet hebben. In de volgende video over de Lexus LS met ‘virtual reality’ is het alsof je zelf instapt!

  • De onderstaande video over de Lexus LS is gemaakt met virtual reality-technologie (VR). Je kunt de video op verschillende manier bekijken. De meest intense kijkervaring beleef je met een VR-bril. Een goedkopere oplossong is de Google Cardboard. Deze kartonnen uitvoering van een virtual reality-bril heb je al voor om en nabij de tien euro. Maar ook op je desktop, tablet en smartphone is de video over de Lexus LS het bekijken waard. Je kunt met je muis over het scherm bewegen waardoor je als het ware in de omgeving kunt rondkijken. Op die manier is het alsof je er zelf bij bent!

  • TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE

    De Lexus LS is ons absolute topmodel. Een luxe limousine waarover we eindeloos kunnen vertellen. Bijvoorbeeld over ‘omotenashi’, de ultieme vorm van Japanse gastvrijheid waarbij de verwachtingen van de ontvanger overtroffen worden en die deel uitmaakt van alles wat de Lexus LS te bieden heeft. De formidabele rijeigenschappen van de Lexus LS komen aan bod, evenals zijn toonaangevende technologie. Je ziet het in de onderstaande video met virtual reality allemaal voorbijkomen. Geniet ervan.