Lexus LC 500 Convertible

LEXUS LC 500 CONVERTIBLE VALT IN DE PRIJZEN BIJ WOMEN'S WORLD CAR OF THE YEAR-VERKIEZING

De nieuwe Lexus LC 500 Convertible is bij de elfde editie van de Women’s World Car of the Year-verkiezing uitgeroepen tot Best Luxury Car van 2021. De verkiezing is uniek: het is de enige in zijn soort waarbij de jury voor 100 % uit vrouwen bestaat.

 •     2021 006 IMG front

  De vakjury van de Women’s World Car of The Year-verkiezing bestaat uit 50 vrouwelijke autojournalisten uit 38 landen. Zij beoordeelden de nieuwe Lexus LC 500 Convertible net als andere genomineerde modellen op een groot aantal objectieve criteria. De eerste Lexus met softtop overtuigt met zijn hoogwaardige technologie, zijn hoge comfort- en kwaliteitsniveau én hij roept veel enthousiasme op bij de jury.

 •     2021 006 IMG side

  OM VAN TE DROMEN

  “De Lexus LC 500 Convertible is heerlijke waanzin om van te dromen. Dit is een auto voor je bucketlist: hij biedt alle passie van pure, klassieke sportwagens – de auto’s die geen trucjes of turbo’s nodig hadden om er verliefd op te worden”, aldus de Spaanse Marta Garcia, Executive President van de WWCOTY. Ook Anat Daniel uit Israël laat haar hart spreken: “De mix van luxe en Japanse sportiviteit maakt de LC 500 Convertible tot een unieke en onvergetelijke auto.” De Zuid-Afrikaanse Charleen Clarke omschrijft de Lexus kort en krachtig: “brilliant to drive.”

 •     2021 006 IMG back

  UITSLAG OP DAG VAN DE VROUW

  Om het bijzondere karakter van de verkiezing te onderstrepen, is de officiële uitslag bekendgemaakt op de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart.