2020 023 hero new

PECH? DE LEXUS LS SCHIET TE HULP

Allianz Assistance Pechhulp kiest voor Lexus. Voor de Lexus LS om precies te zijn. Allianz zet de Lexus LS als vervangend vervoer in op het moment dat iemand zijn luxe auto aan de kant van de weg moet zetten vanwege pech.

 • Met pech langs de kant van de weg staan, is nooit leuk. Maar als de auto in kwestie een nieuwe luxe auto uit de topklasse is, is dat extra vervelend omdat je in dit geval mag verwachten dat-ie het tot in de eeuwigheid blijft doen. En als professionele hulpverlener wil je er alles aan doen om te voorkomen dat de eigenaar hetzelfde nog een keer moet meemaken. Dus kiest Allianz Assistance Pechhulp voor de Lexus LS als vervangend vervoer. Want Lexus is al meerdere keren op rij door het Amerikaanse onderzoeksbureau J.D. Power uitgeroepen tot het betrouwbaarste automerk.

 •     Copy of 2020 023 IMG beste auto

  ’S WERELDS BESTE AUTO

  De samenwerking tussen Lexus en Allianz is Europees geregeld en gaat al geruime tijd terug. “Mijn contacten met Allianz zijn vanaf het eerste moment erg prettig. We liggen helemaal op één lijn op het gebied van service en kwaliteit. Het is dan ook fantastisch dat ’s werelds beste hulpverlener nu ook ’s werelds beste auto als vervangend vervoer in de vloot heeft opgenomen! Je zou bijna willen stranden …”, aldus Toby van Hest van Lexus Nederland.

 •     Copy of 2020 023 IMG versterken

  ELKAARS BUSINESSPROPOSITIE VERSTERKEN

  “Voor ons is het altijd heel belangrijk dat er sprake is van echt partnership. Dat gaat veel verder dan alleen het bieden van rechttoe rechtaan pechhulp”, vertelt Hans Weusten, manager Business Development van Allianz. “Dat betekent dat er altijd gezocht wordt naar mogelijkheden om elkaars businesspropositie te versterken. Met de nodige creativiteit en goede wil kun je dan leuke initiatieven ontwikkelen. Daarvan is dit een goed voorbeeld. Het is toch prachtig dat door deze actie gestrande automobilisten een keer de kans krijgen om in zo’n geweldige auto te rijden?”