Lexus introduceert LS met Advanced Drive

LEXUS FELICITEERT GOLFER HIDEKI MATSUYAMA MET HISTORISCHE OVERWINNING BIJ DE MASTERS

De door Lexus gesponsorde professionele golfer Hideki Matsuyama schrijft geschiedenis. Hij is de eerste Japanner die een van de belangrijkste toernooien in de golfsport op zijn naam wist te zetten. Hij won op zondag 11 april de 2021 Masters op de Augusta National Golf Club in Georgia, VS. Met een score van 10 slagen onder par boekte hij een klinkend resultaat. Als winnaar van de Masters mag hij nu het befaamde Green Jacket dragen.

 •     Elektrische power

  De Masters is een van de vier meest prestigieuze toernooien in het professionele golf, die samen bekendstaan als The Majors. De Masters is het eerste toernooi dat in het jaar wordt gehouden, in de tweede week van april. Daarna volgen het PGA Championship in mei, de US Open in juni en The Open Championship in het Verenigd Koninkrijk in juli.

  Matsuyama, 29, werd in 2013 golfprofessional. Lexus sponsort hem sinds 2014. Over zijn overwinning zegt hij: “Ik was al de hele laatste dag van het toernooi zenuwachtig. Ik ben blij dat ik goed heb kunnen spelen voor mijn familie en vrienden in Japan. Hoewel ik tot nu toe nog geen Major had kunnen winnen, denk ik dat mijn overwinning in de Masters ook zal zorgen voor een verandering onder jonge golfers in Japan. Ik wil meer en meer winnen. Ik waardeer jullie allemaal. Bedankt!”

 •     2021 016 IMG FELICITATIES

  FELICITATIES

  Akio Toyoda, President van Toyota Motor Corporation, feliciteert Matsuyama met zijn succes: “Het applaus dat je bij je laatste hole kreeg van de toeschouwers maakte ook mij dolgelukkig. Je bleef je droom nastreven en ging de uitdaging van de Majors aan. Ik denk dat de weg naar deze overwinning niet makkelijk was, maar je behield je passie om te winnen en het is je gelukt.”

  “Nadat je de bal terughaalde keek ik toe hoe je het succes vierde met je team. Ik was diep onder de indruk van de lach op ieders gezicht. Ik denk dat jouw droom de droom van velen werd. We zijn blij dat wij ook bij deze mensen horen. Jouw emotionele ‘dank je wel’ bij je overwinningstoespraak maakte ook mij emotioneel.”

 • “Voor de eerste overwinning van een Japanse golfer in een Major-kampioenschap en voor je voortdurende inzet zeg ik je vanuit de grond van mijn hart: Bedankt!. Van harte gefeliciteerd!”