2020 018 Maak uw eigen Lexus gewoon thuis hero 2

MAAK UW EIGEN LEXUS

Voor iedereen die van knutselen houdt, heeft Lexus iets leuks. Met deze papieren schaalmodellen van de spectaculaire Lexus LF-30 Electrified conceptcar en de UX 250h kunt u testen of er een ware ‘takumi’ in u schuilt.

 • Bij Lexus staat vakmanschap hoog in het vaandel. Geen enkele auto van Lexus verlaat de productielijn zonder een strenge controle van zogeheten ‘takumi’. Deze ambachtslieden hebben dankzij minimaal 25 jaar relevante werkervaring oog voor pure perfectie.

 • DE UITDAGING

  Van de 7.700 medewerkers in de Miyata Lexus-fabriek in het Japanse Kyushi, bekleden er slechts 19 de positie van takumi. Voor een takumi is het een onbeschrijfelijke eer om deze titel te mogen dragen. Dankzij deze schaalmodellen kan iedereen erachter komen of er een ware takumi in hen schuilt.

 •     2020 018 Maak uw eigen Lexus gewoon thuis IMG1 even printen

  EVEN PRINTEN

  Lexus stelt deze twee papieren schaalmodellen van de LF-30 Electrified en UX 250h voor iedereen beschikbaar. Kwestie van even printen, dan kunt u met een lijmstift en een schaar aan de slag. Wie een beetje moeite doet en de randjes strak vouwt en plakt, creëert pure Paper Art.

 • KUNSTZINNIGE VORMGEVING

  Lexus heeft voor deze twee papieren schaalmodellen bewust gekozen voor de LF-30 Electrified en de UX, want beide modellen beschikken over kunstzinnige vormgeving. Dat past natuurlijk uitstekend bij Paper Art!

 • LEXUS UX

  De UX is een compacte ‘Urban Explorer’ met onderscheidend design en diverse opvallende details. Kijk bijvoorbeeld naar de ‘Spindle grille’ met 3D-effect of naar de Aero Stabilising Blade Lights. In deze lichtunits heeft Lexus vinnen verwerkt die de wind geleiden, waardoor in bochten de luchtdrukwisseling met 16 procent afneemt en de stabiliteit van de auto toeneemt. Ook opvallend: de verlichtingsunit achter strekt zich zonder onderbreking uit over de gehele breedte van de UX. Het bevat maar liefst 120 LEDs en is middenin slechts drie millimeter dun. Het is bijna kunst te noemen.

 •     2020 018 Maak uw eigen Lexus gewoon thuis IMG2 lf 30

  LEXUS LF-30 ELECTRIFIED

  En dan de volledig elektrisch aangedreven Lexus LF-30 Electrified Concept. Met dit futuristisch gelijnde studiemodel laat Lexus zien dat er ook in de toekomst ruimte is voor beleving en rijplezier. De LF-30 Electrified Concept belichaamt in alles Lexus’ visie op elektrificatie. Unieke details zijn er volop. Zo staan de wielen op de uiterste hoeken van de carrosserie voor maximale interieurruimte, ontbreekt een traditionele motorkap, strekt de raampartij zich over de lengte van de auto uit en heeft het model vleugelvormige koplampen en achterlichten. Zonder meer een bijzondere auto.

 • MOOIE PLEK

  Welke van deze twee Lexus-modellen gaat u maken? De onderscheidende UX, of de futuristische LF-30 Electrified Concept? Misschien wel allebei? Ze krijgen hoe dan ook vast een mooie plek in huis. Succes!