don diablo

DJ DON DIABLO ZEGT JA TEGEN LEXUS

De bekende Nederlandse dj en muziekproducent Don Diablo rijdt sinds september 2017 in een unieke Lexus RC F. De 38-jarige Don Pepijn Schipper – zoals zijn echte naam luidt – heeft een speciale band met ons merk.

 •     don diablo ZEER SPECIALE WAARDE

  ZEER SPECIALE WAARDE

  “Ik rij al het grootste gedeelte van mijn leven in een Lexus. Ooit heb ik een Lexus van mijn vader overgekocht. Na zijn overlijden heeft deze auto een zeer speciale waarde voor mij gekregen. Daarna heb ik zelfs nooit meer een ander automerk gereden. Lexus is een van de meest innovatieve en onderscheidende merken in de auto-industrie. De auto’s zijn een perfecte combinatie van chique en sportief en er zit ook nog eens een subliem geluidssysteem in. Ik luister veel muziek en test zelfs veel van mijn eigen platen in de auto, dus dit is voor mij echt een must.” Op zijn Instagram-account noemt de dj de Lexus RC een waar beest, iets waar getuige het aantal ‘likes’ ruim 26.000 volgers het mee eens zijn.

 • 477 PK STERKE V8

  Don Diablo rijdt een Lexus RC F die uitgevoerd is in de prachtige kleur ‘Graphite Black metallic’ en een 351 kW/477 pk sterke V8! Uiteraard is de Lexus RC F van Don Diablo uitgerust met de beste de audio-installatie: die van de gerenommeerde producent Mark Levinson waar de dj zeer over te spreken is. Don Diablo is oprecht bij met zijn RC F: “Bij mij is de liefde voor auto’s begonnen bij Lexus. Het brutale uiterlijk, het handgemaakte interieur en de fenomenale sound passen precies bij mij.”

  LEXUS’ KRACHTIGSTE V8 OOIT

  De Lexus RC F is de snelle high performance versie van de premium hybride coupé Lexus RC 300h. De RC F is uitgerust met een 5,0-liter V8-benzinemotor, Lexus’ krachtigste ooit. De RC F accelereert vanuit stilstand in slechts 4,5 seconden naar 100 km/uur. De topsnelheid bedraagt 270 km/uur. Om maar aan te geven hoe populair Don Diablo is, de volgende video is op YouTube al ruim 21 miljoen keer bekeken.