2019 009 Europees debuut voor Lexus LC Convertible Concept

EUROPEES DEBUUT VOOR LEXUS LC CONVERTIBLE CONCEPT TIJDENS CHAPEAU CHÂTEAU

Of-ie in productie gaat is nog niet zeker, maar de LC Convertible Concept die begin dit jaar zijn wereldpremière beleefde tijdens de Autoshow van Detroit, is binnenkort wel al te zien voor het Nederlandse publiek. Deze 'ultimate beauty' maakt zijn Europese debuut tijdens Chapeau Château op zondag 23 juni 2019. En u kunt daarbij aanwezig zijn!

    2019 009 Europees debuut voor Lexus LC content img 1

EXCLUSIEVE LIFESTYLE FAIR

Op zondag 23 juni 2019 is het Limburgse Valkenburg het toneel van Chapeau Château, een exclusieve lifestyle fair met het thema 'La Belle Vie'. Op de dag, die zal aanvoelen als een minivakantie naar de Franse zon, geniet u van muzikale en culinaire verrassingen en presenteren zich meer dan twintig standhouders die elk een bijzonder product aanbieden. Zo is ook Mengelers Lexus Sittard aanwezig met de nieuwste Lexus-modellen, waaronder de LC Convertible Concept, die er zijn Europese debuut maakt.

 •     2019 009 Europees debuut voor Lexus LC content img 2

  ULTIMATE BEAUTY

  De LC Convertible Concept is het toonbeeld van 'ultimate beauty': een uitgestrekt, laag en slank silhouet, gestroomlijnde contouren en details die de zintuigen prikkelen. De 2+2 premium roadster combineert unieke Japanse esthetiek met de vrijheid die alleen een cabriolet kan bieden. Het is momenteel nog niet zeker of de LC Convertible Concept in productie gaat.

 •     2019 009 Europees debuut voor Lexus LC content img 3

  SPECIAAL VOOR U: HOTELARRANGEMENT

  De Chapeau Château Fair in Valkenburg is geopend tussen 14.00 en 19.00 uur. Om 15.00 uur wordt de Lexus LC Convertible Concept tijdens een speciaal moment onthuld. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kunt u gebruikmaken van het volgende hotelarrangement:

  - Overnachting tweepersoonskamer St. Gerlach inclusief champagneontbijt van zondag 23 juni op maandag 24 juni: 150 euro

  - Overnachting tweepersoonskamer St. Gerlach inclusief champagneontbijt van zaterdag 22 juni op zondag 23 juni: 225 euro

  U kunt zich hiervoor aanmelden via info.lexus@mengelers.nl. We hopen u te mogen ontmoeten tijdens Chapeau Château!