Lexus Amsterdam top tien beste dealers

NIEUWS

LEXUS AMSTERDAM VERKOZEN TOT TOP 10 BESTE LEXUS DEALERS VAN EUROPA

Lexus Amsterdam is onderscheiden met de Kiwami Award 2018. Hiermee behoort de Lexus dealer tot de tien beste Lexus dealers van Europa. De award wordt toegekend door Lexus International. Hij is exclusief bedoeld voor Lexus dealers die excelleren op het gebied van onder andere klantbeleving.
“We zijn buitengewoon trots op het behalen van deze onderscheiding. Het is de bevestiging dat klanten onze inzet en dienstverlening enorm waarderen”, aldus Tjeerd Roelofzen, vestigingsmanager van Lexus Amsterdam. “Het stimuleert ons zeker om door te gaan en zelfs een stapje meer te doen. Lexus Amsterdam is sinds 2005 dealer van het prachtige merk Lexus. De award is de kroon op ons jubileumjaar: 12,5 jaar Lexus Amsterdam.”

Experience Amazing

Het is de tweede keer dat Lexus International de Kiwami Award uitreikt. De onderscheiding gaat naar Lexus dealers die maximaal presteren op een aantal criteria, waarvan klantbeleving de belangrijkste is. De klant staat bij Lexus altijd centraal. Het creëren van een onvergetelijke klantervaring is hierbij het ultieme doel. Of zoals Lexus zegt: Experience Amazing.