2019 010 Lexus LC Convertible Concept in productie

LUXUEUZE LEXUS LC CONVERTIBLE GAAT IN PRODUCTIE

Lexus heeft bekendgemaakt dat de Lexus LC Convertible Concept in productie gaat. De fraai gelijnde cabriolet maakte begin 2019 zijn werelddebuut op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit. Na lovende reacties van de pers en het publiek heeft Lexus besloten om de auto in productie te nemen.

 •     2019 010 Lexus LC Convertible Concept in productie img 1

  EYESON DESIGN AWARD

  Net als bij de LC Coupé moet het design van de LC Convertible ultieme schoonheid oproepen. Iets wat veelvuldig lukte op de NAIAS. De premium 2+2 cabriolet was een van de absolute eyecatchers tijdens het evenement. De Japanse ethestiek wist optimaal de zintuigen van het publiek te prikkelen. Dat vond ook de jury van de prestigieuze EyesOn Design Award. Zij prezen het design met deze belangrijke onderscheiding.

 •     2019 010 Lexus LC Convertible Concept in productie content img 2

  EUROPEES DEBUUT

  Op 23 juni 2019 maakte de LC Convertible Concept zijn Europese debuut tijdens de exclusieve Chapeau Château lifestyle fair in het Limburgse Valkenburg. Tussen de diverse muzikale en culinaire verrassingen schitterde het uitstrekte silhouet van de LC Convertible Concept. Opnieuw was het publiek lovend over deze cabriolet, die zijn bestuurder unieke vrijheid biedt.

 •     2019 010 Lexus LC Convertible Concept in productie content img 3

  GECAMOUFLEERD

  Tijdens het Engelse Goodwood Festival of Speed van 2019 bewees de LC Convertible Concept dat hij over atletisch vermogen beschikt. In handen van professioneel autocoureur Nick Cassidy – die met een LC Coupé succesvol meedoet aan het Japanse Super GT-kampioenschap – bestormde de gecamoufleerde LC Convertible Concept de beroemde heuvelklim.

  Lexus maakt in aanloop naar de marktintroductie van de LC Convertible meer specificaties van de auto bekend, waaronder de aandrijflijn(en).