Lexus LC Flare Yellow Edition

LEXUS LC FLARE YELLOW EDITION: OOGVERBLINDENDE CREATIE

 • De kleur geel valt op. En ook de Lexus LC is niet te missen. Wanneer deze twee worden gecombineerd, ontstaat een oogverblindende creatie. Maak kennis met de Lexus LC Flare Yellow Edition. Een uiterst exclusieve uitvoering van Lexus’ sportieve high-performance 2+2 coupé.
 •     Lexus LC Flare Yellow Edition gelimiteerde uitvoering

  GELIMITEERDE UITVOERING

  De Lexus LC Flare Yellow Edition is een gelimiteerde uitvoering van Lexus’ opvallend gelijnde premium 2+2 coupé LC. Geel wordt vaak geassocieerd met de zon. Die staat op zijn beurt voor licht en leven. En als er één auto is waarin iemand voelt dat hij leeft, is het de LC wel. Een luxe Gran Turismo met een bekroond design. Leverbaar als LC 500h met Lexus Multi Stage Hybrid Drive of als LC 500 met atmosferische V8-benzinemotor met maar liefst 351 kW/477 pk. Een krachtige topklasse coupé die de zintuigen prikkelt. Als Flare Yellow Edition worden de ogen bovendien extra geprikkeld.

  Als Flare Yellow Edition worden de ogen extra geprikkeld. De sportieve carrosseriekleur bestaat uit maar liefst vijf op elkaar aangebrachte laklagen. Het resultaat is een gele lak met een intense gloed.

 •     Lexus LC Flare Yellow Edition geel alcantara

  GEEL ALCANTARA

  De levendige kleur geel komt terug in het interieur van de LC. De binnenbekleding van de portieren bestaat deels uit geelkleurige stukken van alcantara. Dit materiaal met luxe uitstraling heeft nog het meeste weg van suède. De zorgvuldig aangebrachte stiksels van de wit aniline-lederen stoelbekleding zijn eveneens geel van kleur. Het luxe leder is terug te vinden op de armsteunen en middenconsole. Samen met het gele alcantara een gedurfde keuze. Maar ook een smaakvolle. Een keuze die aangeeft dat u met volle teugen van het leven geniet.

 •     Lexus LC Flare Yellow Edition intens genieten

  INTENS GENIETEN

  Lexus rust de LC Flare Yellow Edition standaard uit met Lexus Dynamic Handling en Variable Gear Ratio Steering met vierwielbesturing en een Torsen limited-slip differentieel. Onthoud vooral wat het doet. Als bestuurder ervaart u een heel directe respons. De LC reageert ogenblikkelijk op al uw commando’s. Onder elke omstandigheid. De balans is uitmuntend. En voor extra rijbeleving is het zwaartepunt van de LC extra laag. Dit is intens genieten.

 •     Lexus LC Flare Yellow Edition carbon fire

  CARBON FIBRE REINFORCED PLASTIC

  De Lexus LC Flare Yellow Edition is vanaf de herfst van 2018 leverbaar als LC 500h en LC 500. Gesmede 21-inch lichtmetalen wielen zijn standaard, evenals een dak en actieve achterspoiler vervaardigd uit Carbon Fibre Reinforced Plastic (CFRP). Dit hightech materiaal – bekend uit de autosport – is licht en sterk.

  Ten slotte: u had het vast al geraden. Deze Lexus LC is alleen leverbaar in de exclusieve kleur Flare Yellow.