lexus magazine

LEXUS LIFE MAGAZINE

Lexus is meer dan geweldige auto’s, het is een manier van leven. Dat ziet u ook terug in het nieuwe Lexus Life magazine.

LIFESTYLE

Omotenashi. Bold design. Uitgesproken luxe. Passie. Emotie. Topkwaliteit. Vooruitstrevende techniek. Woorden die het unieke, onderscheidende karakter van Lexus omschrijven. Het nieuwe magazine Lexus Life brengt dan ook verhalen en beelden die aansluiten bij een lifestyle waarin waardering, topkwaliteit, luxe, design, passie én ultieme prestaties de boventoon voeren. Dat is immers waar Lexus voor staat: Lexus is meer dan geweldige auto’s, het is een manier van leven.

DRIVING, DOING, DESIGNING

De artikelen zijn onder te verdelen in drie categorieën: ‘driving it’, ‘doing it’ en ‘designing it’. Denk bij Driving it aan verhalen over de Lexus modellen, techniek, innovaties, veiligheid en rij-impressies. Bij Doing it aan artikelen over genieten van het leven, ambities hebben en dromen waarmaken, gepassioneerd in het leven staan, buiten gebaande paden treden, een uitgesproken smaak hebben, bijzondere steden ontdekken en bijzondere mensen ontmoeten. Letterlijk ‘Live the Lexus Life’. Designing it ten slotte informeert u over designers (niet-auto) met dezelfde ambities als het merk Lexus, kwaliteit nastreven, hi-tech innovaties, verbeterde prestaties en vakmanschap.

Lexus-rijders krijgen het magazine thuisbezorgd en het is verkrijgbaar bij de Lexus dealer.

INKIJKEXEMPLAAR