ls500h origami

WAT HEEFT DE NIEUWE LS 500h MET ORIGAMI?

Het toppunt van luxe en vakmanschap? Dat is de Lexus LS 500h. Een toonbeeld van craftsmanship 3.0. Lexus presenteerde de Lexus LS 500h op de Autosalon van Genève 2017.

 •     ls500h origami TAKUMI

  TAKUMI

  U hebt het begrip Takumi vast al vaker gehoord. Takumi zijn ambachtslieden die op hun vakgebied excelleren. Voor de nieuwe generatie LS heeft Lexus alleen de beste mensen gekozen, want uit Takumi komt craftsmanship voort en dat is terug te zien in de Lexus LS. Alleen al het interieur is met niets anders te vergelijken. De Shimamoku-houtpatronen zijn met handwerk en lasertechnologie bewerkt en de sfeerverlichting is geïnspireerd op het licht van traditionele Japanse lantaarns. Ook vindt u overal zachte oppervlakken en de armsteunen zweven als het ware naast het portier.

 •     ls500h origami ORIGAMI

  ORIGAMI

  De portierbekleding is een lust voor het oog. Onze interieurdesigners vonden inspiratie daarvoor in origami: de uit Japan afkomstige kunst van het vouwen van papier. In het driedimensionale patroon van subtiele vouwen is bovendien het Lexus logo te herkennen. Ook bijzonder is dat het patroon er bij daglicht totaal anders uitziet dan in het donker. Voor de decoratiepanelen is authentiek Japans Kiriko-glas gebruikt. Kortom, écht craftsmanship 3.0.

 •     ls500h origami MASSAGE

  MASSAGE

  Is er dan nog meer? Nou, op het gebied van comfort zeer zeker. Neem de voorstoelen. Die zijn op 28 manieren verstelbaar en voorzien van verwarmings- en ventilatie-elementen, evenals massagefuncties. Ook achterin kunt u rekenen op comfort. Naar wens is de Lexus LS achterin te voorzien van Ottoman-stoelen die bieden Japanse Shiatsu-massage, een voetensteun en een leuning die met maximaal 48 graden naar achteren verstelbaar is. Maximaal comfort.

 •     ls500h origami MINIMALE AFLEIDING

  MINIMALE AFLEIDING

  Alle systemen zijn te bedienen vanuit de bestuurderstoel. Comfortabel en veilig want de bestuurder wordt minimaal afgeleid. De bediening van het infotainmentsysteem kan ook via het touchpad op de middenconsole. Ook biedt de Lexus LS een head-updisplay van 24-inch. Dit scherm projecteert belangrijke informatie in het gezichtsveld van de bestuurder en is een aanvulling op het 12,3-inch navigatiedisplay. Een Mark Levinson geluidsinstallatie met 3D Surround Sound en 24 speakers ontbreekt natuurlijk niet. Dat systeem maakt van de nieuwe LS een rijdende concertzaal. We noemen het maar Symfonica in Craftsmanship.

 •     ls500h origami MULTI STAGE HYBRID

  MULTI STAGE HYBRID

  De Lexus LS 500h debuteerde op de Autosalon van Geneve met een state-of-the-art hybride technologie, genaamd Multi Stage Hybrid. Deze aandrijflijn bestaat uit een 3,5-liter V6 Dual VVT-i benzinemotor én twee krachtige elektromotoren. Samen goed voor 264 kW/359 pk. Kracht, luxe – en dankzij standaard Lexus Safety System+ – óók veiligheid: het komt dus allemaal samen in de nieuwe Lexus LS 500h. En dat alles is ook nog eens verpakt in een premium sedan met het silhouet van een stijlvolle coupé. Om stil van te worden.