2019 012 Luxe dakkoffer bij aanschaf nieuwe lexus

TIJDELIJK LUXE DAKKOFFER BIJ AANSCHAF NIEUWE LEXUS UX 250h

De Lexus UX 250h is onze nieuwe hybride crossover. Hij pakt je. Met zijn markante design en luxe interieur vol prachtige details zoals de washi-decoratiepanelen van het dashboard. Maar ook met zijn bagageruimte die groter is dan die van de Lexus RX, onze ruimste SUV. Hoe dat kan lees je hier.

 • De Lexus UX 250h is een compacte crossover die vol verrassingen zit. Zoals de uitzonderlijke hoeveelheid actieve veiligheid waaronder een Pre-Collision System dat helpt kop-staartbotsingen te voorkomen dan wel de gevolgen ervan te beperken. Maar een bagageruimte die groter is dan die van de Lexus RX? Toch is het zo. Want wie tot en met 31 oktober 2019 een nieuwe Lexus UX aanschaft, ontvangt er tijdelijk een luxe dakkoffer van Thule bij. Met een inhoud van 460 liter.
 • 
 

 
  2019 012 Luxe dakkoffer bij aanschaf nieuwe lexus IMG1 680

  EFFICIËNTE HYBRIDE AANDRIJVING

  Met de luxe dakkoffer stijgt het laadvolume van de Lexus UX naar maar liefst 780 liter! En nog altijd kun je passagiers op de achterbank meenemen. Voor een trip naar de Middellandse Zee bijvoorbeeld. De Lexus UX is er uitermate geschikt voor. Met dynamische rijeigenschappen dankzij een nieuw voertuigplatform met laag zwaartepunt voor het nodige rijplezier onderweg. En met standaard Climate Control om op de plek van bestemming het hoofd koel te houden. De efficiënte hybride aandrijving zorgt er bovendien voor dat je zuinig rijdt.

 • 
 

 
  2019 012 Luxe dakkoffer bij aanschaf nieuwe lexus IMG2 680

  VOORDEEL BIJNA 900 EURO

  De dakkoffer heeft een luxe uitstraling dankzij zijn fraaie zwarte hoogglans kleur. Ook de benodigde dakdragers krijg je cadeau. Een voordeel van bijna 900 euro. Kies je voor de extra aantrekkelijk Lexus UX First Edition, dan loopt het voordeel zelfs op tot 3.565 euro! De First Edition is bovendien uit voorraad leverbaar. En dat betekent snel rijden, zelfs nog deze zomer. Het aanbod van de gratis dakkoffer geldt tot en met 31 oktober 2019.