2020 002 vijf jaar garantie op elke lexus 1920x1080 hero

VIJF JAAR GARANTIE STANDAARD OP ELKE LEXUS

Lexus introduceert in Nederland vijf jaar garantie met een maximum kilometrage van 200.000 kilometer*. De garantie geldt voor elke nieuw via de officiële kanalen verkochte Lexus. Met deze uitbreiding onderstreept Lexus het vertrouwen in zijn modellen.

 • Lexus staat al acht jaar op rij op nummer 1 van de ranglijst van het betrouwbaarheidsonderzoek van het gerenommeerde Amerikaanse onderzoeksinstituut J.D. Power. Lexus staat bekend om zijn bouwkwaliteit en zijn bewezen betrouwbaarheid. Dat dit terecht is, bevestigt dan ook de uitgebreide garantietermijn.

 • ZORGELOOS RIJDEN

  Door de verlengde garantie kunnen kopers van een nieuwe Lexus vijf jaar geheel zorgeloos rijden en komen ze niet voor onverwachte kosten te staan. Het verlaagt daardoor ook de gebruikskosten. De hoge grens van 200.000 kilometer is een positieve uitzondering in de markt en uniek voor een premiummerk.

 • OOK HYBRIDE COMPONENTEN

  De garantie geldt ook voor de hybride componenten en de hybride batterij van de Lexus Hybrid modellen – die eveneens hun betrouwbaarheid hebben bewezen. En als de eigenaar zijn Lexus binnen de garantietermijn weer doorverkoopt, gaat de garantie met de auto over naar de nieuwe eigenaar. Dat geeft de koper extra zekerheid en zorgt voor een hogere restwaarde van de jonge gebruikte Lexus.

  De uitgebreide garantietermijn van vijf jaar/200.000 kilometer geldt voor elke sinds 1 januari 2020 geregistreerde Lexus en is standaard voor elk model.

  * Vijf jaar garantie bestaat uit drie jaar fabrieksgarantie en twee jaar aanvullende garantie via Louwman & Parqui. Klik hier voor de aanvullende voorwaarden.