2018 lexus paris motorshow hero

04-10 t/m 14-10

LEXUS OP DE AUTOSALON VAN PARIJS 2018

 • Lexus presenteert tijdens de Salon van Parijs op 2 oktober een wereldprimeur met de RC sportcoupé. Andere primeurs zijn de compleet nieuwe Lexus UX, de zevende generatie van de ES en de LC Yellow Flare Edition.
 • 2018 lexus paris motorshow rc

  AUTOSALON VAN PARIJS

  LEXUS VERNIEUWT RC LUXE SPORTCOUPÉ

  De nieuwe Lexus RC heeft alle goede eigenschappen van het huidige model, en geeft deze een nieuwe dimensie met een upgrade naar het nieuwste Lexus design. Tegelijkertijd is ook de rijdynamiek verder aangescherpt. De nieuwe RC is vanaf eind 2018 leverbaar.

 • 2018 lexus paris motorshow ux 810x1080 v2

  AUTOSALON VAN PARIJS

  DE NIEUWE UX

  Deze -nieuwe urban crossover- de Lexus UX- onderscheidt zich door een mix van innovatieve luxe en veiligheid, gekoppeld aan een gedurfd nieuw design. De UX wordt leverbaar in zowel hybride als benzine. De Lexus UX is een unieke nieuwkomer in het segment van premium compacte crossovers.

 • 2018 lexus paris motorshow lc

  AUTOSALON VAN PARIJS

  LEXUS INTRODUCEERT SPRANKELENDE LC YELLOW FLARE EDITION COUPÉ

  Met de LC Yellow Flare Edition voegt Lexus een sprankelende nieuwe uitvoering toe aan de range van de LC Coupé. Met zijn Flare Yellow lak doet hij zijn naam eer aan en komt de sportieve styling van de LC volledig tot zijn recht.

 • 2018 lexus paris motorshow es 810x1080 v2

  AUTOSALON VAN PARIJS

  DE COMPLEET NIEUWE LEXUS ES: LUXE EN PRESTATIES VAN HET HOOGSTE NIVEAU

  Een Europees debuut is er voor de nieuwe Lexus ES. Een luxe sedan maar met het silhouet van een rank gelijnde coupé. Een verfijnde combinatie van comfort en elegantie. Met de grootste beenruimte in zijn klasse en uitgerust met een innovatieve, zelfopladende hybride aandrijflijn. Een enorme sprong voorwaarts op het gebied van design, luxe, rijplezier en vernieuwende technologie. Vanaf eind 2018 bij de Lexus dealer.