1. Elektrisch rijden
  2. Hybride elektrisch
  3. Voordelen
VOORDELEN

LEXUS HYBRIDE ELEKTRISCH

De technologie van een hybride elektrische Lexus spaart het milieu en uw portemonnee. Behalve superieure brandstofefficiency en sterk gereduceerde emissies bespaart u ook op onderhoudskosten en uw kilometerkostprijs.

GROENER

Onze hybride technologie is milieuvriendelijk en reduceren de uitstoot van schadelijke stoffen tot slechts een tiende van de in 2014 geïntroduceerde Euro 6 norm voor dieselmotoren. Verscheidende grote steden in de EU hebben lage emissiezones in het leven geroepen, als onderdeel van de ambitie van de EU om klimaatneutraal te worden. Voertuigen met hoge emissies hebben geen toegang tot deze zones, of alleen tegen betaling van een toeslag. Voertuigen met lage emissies, zoals een hybride Lexus, krijgen gratis toegang.
Voordelen

LAGERE KOSTEN

Een hybride is doorgaans voordeliger in aanschaf en gebruik dan een vergelijkbare auto met dieselmotor. Op de langere termijn behaalt u een aanzienlijke besparing op onderhoudskosten, omdat de hybride aandrijfllijn geen koppeling, distributieriem, startmotor of dynamo heeft. Ook de kosten voor onderdelen worden flink gereduceerd omdat een hybride Lexus minder gevoelig is voor slijtage van remblokken en banden. 

Een jaarlijkse Hybrid Health Check is de beste manier om er zeker van te zijn dat u alles uit uw hybride Lexus haalt, wat erin zit. De Hybrid Health check is gratis, als onderdeel van het onderhoudsprogramma van Lexus. Is uw auto voorlopig nog niet aan een onderhoudsbeurt toe, dan kunt u met een losse Hybrid Health Check ook kiezen voor gemoedrust.

Voordelen

GEMAKKELIJKER RIJDEN

Een hybride elektrische Lexus betekent rijden zonder stekkers. Zonder diesel. Zonder compromis. Een hybride Lexus hoeft u nooit aan te sluiten op een stopcontact - u rijdt gewoon zo ver als u zelf wilt.

GROENER

PRAKTISCH & COMFORTABEL

Alle Lexus hybride modellen zijn voorzien van automaat, waardoor ze gemakkelijk en soepel te besturen zijn. Alle geteste voertuigen hebben 5 sterren Euro NCAP en een garantie van 5 jaar / 100.000 km * op de hybride onderdelen.

* Wat het eerst komt