Achterkant van een blauwe Lexus CT 200h

ERVAAR 90 DAGEN DE LUXE VAN LEXUS

KENNISMAKINGS
LEASE

Geheel vrijblijvend, maar na 90 dagen neemt u gegarandeerd geen genoegen meer met minder.

ERVAAR VRIJBLIJVEND 90 DAGEN DE LUXE VAN LEXUS

Uw eerste proefrit in een Lexus vergeet u nooit meer. Het is een belevenis die u direct overtuigt van de rijkwaliteit en het comfort van Lexus. Nu introduceren wij Lexus Kennismakingslease: een 90 dagen durende introductie met Lexus én de service waarmee wij u als leaserijder omgeven. U zit nergens aan vast, maar na 90 dagen neemt u gegarandeerd geen genoegen meer met minder.

    Voorkant van een zwarte Lexus NX 300h

DE VOORDELEN:

 • 90 dagen vrijblijvend een Lexus leasen
 • Profiteren van een zeer uitgebreide kennismaking
 • Maandelijks opzegbaar
 • Tevreden? Binnen 4 maanden uw Lexus geleverd

    bovenkant van een witte Lexus GS 300h

HOE WERKT HET?

U kiest een model uit de speciaal voor de Lexus Kennismakingslease geselecteerde vloot. U probeert dit model drie maanden uit. Na twee maanden heeft u de keuze om een nieuwe Lexus te bestellen óf de Lexus die u via Lexus Kennismakingslease rijdt binnen een maand in te leveren.

Wilt u Lexus blijven leasen? Dan bestelt u rechtstreeks via uw dealer de Lexus die aan al uw wensen voldoet. Deze nieuwe Lexus staat binnen vier maanden voor u klaar. Vanaf dat moment geniet u van de meest zorgeloze Lexus-ervaring die er bestaat.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

De Lexus Kennismakingslease is beschikbaar voor de modellen CT, IS en NX, allemaal uitgerust volgens de Business Line met metallic lak en navigatie. Ondanks de korte leaseperiode betaalt u een zeer aantrekkelijk maandbedrag. Deze kosten zijn inclusief onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting en pechhulp. Alleen de brandstof betaalt u zelf.

 •     Voorkant van een zwarte Lexus CT 200h

  LEXUS CT 200h

  De Lexus CT 200h blinkt uit in dynamiek en rijplezier, en is 's werelds eerste full hybrid in het compacte premium segment. Standaard is hij luxe uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice. U leaset de CT 200h nu tijdelijk voor € 549,- p/mnd* met Lexus Kennismakingslease.

 •     Voorkant van een rode Lexus IS 300h

  LEXUS IS 300h

  De Lexus IS 300h is tijdelijk verkrijgbaar voor € 699,- p/mnd* met Lexus Kennismakingslease. De IS 300h koppelt een krachtige uitstraling aan een gecombineerd vermogen van 164KW (223 PK) en is standaard luxe uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice.

 •     Zijkant van een witte Lexus NX 300h

  LEXUS NX 300h

  De Lexus NX 300h onderscheidt zich door zijn uitgesproken design en soepele rij eigenschappen. Ook de NX 300h is standaard luxe uitgerust met een automaat, parkeerhulpcamera, cruise- & climate control en haal- en brengservice. Met Lexus Kennismakingslease rijdt u de NX 300h voor € 749,- p/mnd*.

KLANTTEVREDENHEID

9,2/10
Gemiddelde score Lexus dealers (TNS NIPO)

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.

*Disclaimer Kennismakingslease
Lexus Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Full Operational Lease, 2.500 km per/maand, exclusief bonus/malus, BTW en brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Geldig vanaf 1 januari 2018. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Informatie, offertes en aanvragen via zakelijk@lexusfs.nl of 0347 – 367 942.