Lexus one app

HET ALL-INCLUSIVE ABONNEMENT

LEXUS ONE

Krijg toegang tot het all-inclusive Lexus ONE maandabonnement. Geen aanbetaling, geen lange contracten. En als u naar een ander voertuig wilt ruilen, vraag dit dan gewoon aan via onze app. -Introductie begin 2020-

ALTIJD VERZEKERD VAN EEN LEXUS DIE PAST BIJ UW LEVEN

Met Lexus ONE ervaart u de ongeëvenaarde luxe van Lexus met de vrijheid van een veelzijdig all-inclusive maandabonnement. Het werkt heel eenvoudig.


 

 
  lexus one image shared
 • 
 

 
  Lexus ONE app

  LEXUS ONE

  LEXUS ONE OP EEN RIJTJE:

  Geen aanbetaling
  Contractduur van 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
  30 dagen bedenktijd
  All-inclusive prijs (onderhoud, verzekering, pechhulp, all-season banden)
  4x per jaar gratis wisselen van auto
  Minimum gebruik per auto is 1 maand
  Conciërge service: auto wordt gratis op de gewenste locatie afgeleverd
  2.000 km vrij per maand

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe werkt Lexus ONE?

  Lexus ONE geeft u toegang tot een reeks Lexus-auto's in één maandelijks abonnement. Begin met aanmelden via de Lexus ONE-app. We vragen om uw informatie en documenten en voeren enkele vertrouwelijke controles uit om te controleren of u in aanmerking komt. We streven ernaar uw aanvraag binnen twee dagen te laten goedkeuren. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u uw eigen Lexus-auto bestellen via de app. Kies de gewenste tijd en locatie en onze conciërgeservice bezorgt uw auto. En als u van auto wilt veranderen, kunt u een ruil aanvragen in de app. We nemen uw vorige auto weer mee als we uw nieuwe auto komen bezorgen.

 • Wat levert mijn abonnement mij op?

  Uw abonnement omvat toegang tot een voertuig, verzekering, onderhoud, ruilen en levering op uw adres. Bovendien heeft u toegang tot en een gespecialiseerde service desk voor al uw vragen rondom Lexus ONE. We zullen uw creditcard verifiëren wanneer u zich aanmeldt, en brengen uw eerste maandelijkse betaling in rekening wanneer u uw voertuig bestelt. Hierna betaalt u maandelijks. Indien uw kosten wijzigen, bijvoorbeeld als gevolg van uw modelwissel, dan wordt uw maandbedrag automatisch aangepast.

 • Wie komt in aanmerking om zich aan te melden?

  Om in aanmerking te komen voor Lexus ONE, moet u in Nederland wonen, ten minste 25 jaar oud zijn en houder zijn van een geldig rijbewijs, erkend door de Nederlandse autoriteiten. We vragen u ook om toestemming voor een vertrouwelijke controle van uw betaalgedrag en kredietwaardigheid. Geef uw gegevens en documenten zo eerlijk en nauwkeurig mogelijk op. Zodra uw gegevens volledig zijn ingevuld, wordt uw aanvraag geëvalueerd op basis van onze criteria; inclusief, maar niet beperkt tot, de deelnamevereisten.

 • Hoe werken verzekering, onderhoud en service?

  Lexus ONE zorgt voor alle verzekerings-, onderhouds- en servicebehoeften. Alles is inbegrepen. Wanneer u uw auto ontvangt, vindt u de uitgebreide verzekeringskaart en details in het dashboardkastje. U kunt ook een digitale versie zien in het startscherm van de Lexus ONE app. U en maximaal 2 geverifieerde bestuurders kunnen worden verzekerd. Af en toe kunnen we u aanraden uw auto te ruilen, zodat er onderhoud aan de auto gepleegd kan worden. In het geval van een onvoorziene situatie kunt u ons via de app op de hoogte brengen en wij zullen u zo snel mogelijk weer op weg helpen.

 • In welke staat zijn de voertuigen?

  We leveren altijd auto's in uitstekende staat - het nieuwste beschikbare model, niet ouder dan 24 maanden en met niet meer dan 50.000 km. De meeste auto's zijn uitgerust met mid- tot high-end pakketten, inclusief navigatie en andere opties (hoewel deze opties variëren afhankelijk van het model en de individuele auto).

*Prijzen zijn onder voorbehoud