Lexus one app

HET ALL-INCLUSIVE

LEXUS ABONNEMENT

NU BESCHIKBAAR: LEXUS ONE

Met het Lexus One abonnement kunt u flexibel en zorgeloos Lexus rijden. Na de eerste zes maanden kunt u uw contract maandelijks opzeggen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vier keer per jaar van auto te wisselen, wat betekent dat u in vijf verschillende modellen per jaar kunt rijden. Alles wordt voor u geregeld voor één bedrag per maand en zonder lang contract. We rekenen geen activatiekosten en u heeft een proefperiode van een maand.

WILT U MEER INFORMATIE?

VEELGESTELDE VRAGEN

 • 1. Wat is Lexus One?

  Lexus One is een flexibel autoabonnement. Uniek aan dit abonnement is dat u kosteloos 4 keer per jaar van Lexus model kunt wisselen zonder dat u vastzit aan een langlopend contract. U betaalt een maandbedrag waarbij alles inbegrepen is behalve brandstof. Op deze pagina vindt u alle beschikbare modellen en kunt u meer lezen over het aanbod. Neem contact met ons op door uw gegevens achter te laten in dit formulier of u meteen aan te melden. U kunt ook contact met ons opnemen via lexusone@lexus.nl of +31615628269. Wij nemen binnen één werkdag contact met u. Als u uw keuze heeft gemaakt rijdt u vaak al, onder voorbehoud van financiële acceptatie, binnen een week in uw Lexus. U betaalt geen opstartkosten en betaalt alleen het maandbedrag voor de auto.

 • 2. Hoe werkt Lexus One?

  Neem contact met ons op via een van de contactformulieren op deze pagina. U kunt zich ook aanmelden door het gewenste model te kiezen en uw aanvraag aan ons door te geven. Om uw aanmelding compleet te maken zullen wij contact met u opnemen. Hierbij zullen we vragen om aanvullende persoonsgegevens. Daarnaast hebben we enkele gegevens nodig, waaronder een kopie van uw rijbewijs, adreslegitimatie en creditcardgegevens . We voeren vervolgens een financiële toetsing uit. We streven ernaar uw aanvraag binnen twee werkdagen te beoordelen. Nadat uw aanmelding is goedgekeurd laten wij u weten dat uw Lexus beschikbaar is. Wij zorgen ervoor dat de auto geleverd wordt op de door u gewenste tijd en locatie. Het is ook mogelijk van Lexus te wisselen, zie hiervoor de vraag ‘Hoe werkt het wisselen van auto?’. Betaling geschiedt via een incasso op uw creditcard. Bent u niet in het bezit van een creditcard neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • 3. Welke verplichting heb ik?

  Als u uw eerste auto aanvraagt, verbindt u zich aan een contract van slechts 6 maanden waarbij u de eerste 30 dagen kunt annuleren zonder opgaaf van reden. U betaalt dan alleen de eerste maand. Na de periode van 6 maanden zal het abonnement steeds met een maand worden verlengd, tenzij u 7 dagen vóór afloop van de maand opzegt.

 • 4. Hoe werkt het wisselen van auto?

  Na minimaal één maand is het mogelijk om van model te wisselen. Neem hiervoor contact met ons op via lexusone@lexus.nl of +31615628269. We nemen uw huidige auto weer mee als we de andere auto komen bezorgen op een locatie naar keuze. In uw eerste abonnementsperiode van 6 maanden zitten maximaal 2 wissels. Na afloop van die 6 maanden ontvangt u opnieuw 2 wissels. Dit betekent dat u totaal 4 keer per jaar kosteloos kunt wisselen.

 • 5. Hoe meld ik me aan?

  Vul in bovenstaand formulier uw persoonsgegevens in. Wij nemen dan spoedig contact met u op om uw wensen te bespreken en zullen u vragen om aanvullende gegevens, zoals een kopie van uw rijbewijs, adreslegitimatie en eventueel creditcardgegevens. Indien nodig kunnen we nog aanvullende documenten vragen ter verificatie van uw identiteit en financiële situatie. Wij zullen vervolgens uw informatie controleren. Heeft u vragen over het aanmeldproces neem dan contact met ons op via +31615628269 of mail naar lexusone@lexus.nl.

 • 6. Voor wie is Lexus One beschikbaar?

  Lexus One is voor iedereen beschikbaar die woonachtig is in Nederland, ten minste 25 jaar oud is en in het bezit is van een geldig rijbewijs, erkend door de Nederlandse autoriteiten. Uw toestemming is nodig voor een vertrouwelijke controle van uw betaalgedrag en kredietwaardigheid.

 • 7. Hoe werkt de facturatie?

  Voorafgaand aan de levering van uw eerste Lexus zal een borg van één maand abonnementskosten worden afgeschreven van uw creditcard. De borg wordt verrekend bij de eindafrekening na het inleveren van uw auto. Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur voor de abonnementskosten. Betaling geschiedt via een incasso op uw creditcard. Bent u niet in het bezit van een creditcard neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • 8. Wat is inclusief in het maandbedrag?

  Uw abonnement omvat het gebruik van de auto, inclusief 2.000 kilometer per maand, volledige verzekering met een eigen risico van slechts € 300,- per schadegeval, onderhoud, en gratis afleveren en ophalen op uw adres, ook bij de wissels. Brandstof, bekeuringen en overige kosten, zoals bijvoorbeeld tolgelden, zijn voor eigen rekening.

 • 9. Hoe word ik gefactureerd voor extra kilometers?

  Indien u het maximale kilometrage van 2.000 kilometer per maand overschrijdt zullen de extra kilometers worden belast. Het bedrag per extra kilometer is per model verschillend en vindt u terug in uw overeenkomst . Als u het abonnement beëindigt of wisselt van model worden de meer gereden kilometers direct met u verrekend. Als u minder kilometers heeft gereden kunt u deze meenemen naar de volgende maand. Deze kilometers zijn geldig tot het moment dat u uw auto inlevert.

 • 10. Wat moet ik doen in geval van schade of pech?

  Zorg er eerst voor dat iedereen veilig is. Is er iemand anders betrokken bij de schade, vul dan samen het schadeformulier in dat zich in het dashboardkastje bevindt. Denk er ook aan de achterzijde van het formulier in te vullen. Mail het ingevulde formulier naar lexusone@lexus.nl. Daarna nemen wij binnen een werkdag contact met u op. Als er geen tegenpartij bij betrokken stuur ons dan een e-mail over de schade. Wij nemen daarna contact met u op.

  Heeft u pech bel dan de hulpcentrale op +31206717745. U wordt dan verder geholpen en indien nodig ontvangt u vervangend vervoer.

 • 11. Welke voertuigen zijn beschikbaar?

  Het huidige assortiment bestaat uit: CT 200h, UX 250h, UX300e, IS 300h, ES 300h, NX 300h en RX 450h. Alle Lexus One auto's zijn hybride en beschikken over een automaat.

 • 12. In welke staat zijn de voertuigen?

  We leveren altijd auto's in uitstekende staat en niet ouder dan 24 maanden. Onze auto's zijn minimaal voorzien van navigatie (of Apple CarPlay/ Android Auto), automatische transmissie en climate control.

 • 13. Kan ik het abonnement pauzeren?

  Als er zich een verandering in uw situatie voordoet waardoor u tijdelijk geen auto nodig heeft kunt u uw auto na 6 maanden retourneren maar toch als geverifieerd lid actief blijven. Wanneer u na de pauze een andere auto nodig heeft kunt u dit binnen een periode van drie maanden aan ons doorgeven via lexusone@lexus.nl of +31615628269. Dit kan eenmaal per jaar. Als de pauze langer duurt dan 3 maanden dient u zich opnieuw aan te melden en te laten verifiëren.

 • 14. Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

  Wanneer u het abonnement niet wilt pauzeren maar wilt opzeggen kan dit via lexusone@lexus.nl. Hou hierbij rekening met een opzegtermijn van 7 dagen voor het einde van de maand. Wij zullen uw abonnement dan beëindigen en uw Lexus weer ophalen op uw adres. Uw borg zal worden verrekend met de laatste maandfactuur samen met eventuele aanvullende kosten, zoals extra gereden kilometers en eigen risico.