Lexus one app

HET ALL-INCLUSIVE ABONNEMENT

NU BESCHIKBAAR: LEXUS ONE

Met het nieuwe Lexus One abonnement kunt u flexibel en zorgeloos Lexus rijden. Als u wilt in 5 verschillende modellen per jaar. Alles wordt voor u geregeld voor één bedrag per maand, zonder activatiekosten of lange contracten.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • 1. Wat is Lexus One?

  Lexus One geeft u toegang tot een reeks auto's van Lexus in een maandelijks abonnement. Begin met aanmelden via de Lexus ONE-app. We vragen om uw informatie en documenten en voeren enkele vertrouwelijke controles uit om te controleren of u in aanmerking komt. We streven ernaar uw aanvraag binnen twee dagen te laten goedkeuren. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u uw eigen auto van Lexus bestellen via de app. Kies de gewenste tijd en locatie en onze conciërgeservice bezorgt uw auto. En als u van auto wilt veranderen, kunt u een ruil aanvragen in de app. We nemen uw vorige auto weer mee als we uw nieuwe auto komen bezorgen. Als u zich in de eerste maand bedenkt kunt u het abonnement kosteloos opzeggen zonder opgaaf van reden. U hoeft dan alleen de eerste maand abonnementskosten te betalen.

 • 2. Welke verplichting heb ik?

  Als u uw eerste auto aanvraagt, verbindt u zich aan een contract van slechts 6 maanden waarbij u de eerste 30 dagen kunt annuleren. Na de periode van 6 maanden zal het abonnement steeds met een maand worden verlengd, tenzij u 7 dagen vóór afloop van de maand opzegt.

 • 3. Hoe werkt het wisselen van auto?

  U dient minimaal één maand te rijden met elke auto die u laat afleveren. Na het verstrijken van deze maand kunt u een wissel aanvragen wanneer u wilt. Wij zullen de nieuwe auto bij u thuis of op kantoor afleveren en de vorige Lexus weer meenemen. In uw eerste abonnementsperiode van zes maanden zitten twee gratis wissels. Na afloop van die zes maanden ontvangt u opnieuw twee gratis wissels. Dit betekent dat u totaal vier keer per jaar kunt wisselen.

 • 4. Hoe meld ik me aan?

  Download de Lexus One app, meld u aan, en volg heel eenvoudig de stappen waar de app u doorheen begeleidt. U zult informatie dienen te verstrekken zoals uw telefoonnummer, e-mail, huisadres en geboortedatum, alsmede een selfie en een foto van uw creditcard en rijbewijs. Dit gaat allemaal heel eenvoudig via de app. In sommige gevallen (zoals wanneer u expat bent of nog maar recent in Nederland woont) kan het zijn dat we additionele informatie nodig hebben. In dat geval zullen we contact met u opnemen. Wij zullen vervolgens uw informatie controleren en uw profiel goedkeuren conform onze interne richtlijnen. Dit duurt meestal slechts één werkdag. Daarna kunt u uw eerste Lexus bestellen.

 • 5. Wie komt in aanmerking om zich aan te melden?

  Om in aanmerking te komen voor Lexus One, moet u in Nederland wonen, ten minste 25 jaar oud zijn en houder zijn van een geldig rijbewijs, erkend door de Nederlandse autoriteiten. We vragen u ook om toestemming voor een vertrouwelijke controle van uw betaalgedrag en kredietwaardigheid. Geef uw gegevens en documenten zo eerlijk en nauwkeurig mogelijk op. Zodra uw gegevens volledig zijn ingevuld, wordt uw aanvraag geëvalueerd op basis van onze criteria; inclusief, maar niet beperkt tot, de deelnamevereisten.

 • 7. Hoe werkt de facturatie?

  Voorafgaand aan de levering van uw eerste Lexus zal een borg van één maand abonnementskosten worden belast op uw creditcard. Opvolgende betalingen zullen maandelijks na afloop worden belast op basis van de kosten van de auto die u die maand heeft gereden. In geval van extra kosten zoals bekeuringen of brandstofkosten (indien u de auto niet met volle tank inlevert) zult u hierover worden geïnformeerd. Deze worden dan toegevoegd aan uw eerstvolgende rekening.

 • 8. Wat is inclusief in het maandbedrag?

  Uw abonnement omvat het gebruik van een Lexus One, 24.000 kilometer vrij per jaar, volledige verzekering met een eigen risico van slechts € 300,- per schadegeval, onderhoud, en gratis afleveren en ophalen op uw adres, ook bij de wissels. Indien u all-season banden nodig heeft kunt u ons dit laten weten en zullen wij dit gratis verzorgen.

 • 9. Hoe word ik gefactureerd voor extra kilometers?

  Indien u het maximale kilometrage van 24.000 kilometer per jaar overschrijdt zullen de extra kilometers worden belast voor een bedrag van 15 cent (excl. BTW) per extra kilometer. Het door u gereden aantal kilometers wordt aan het eind van een periode van 12 maanden berekend. De kilometers die u met de verschillende auto's heeft gereden worden na 12 maanden bij elkaar opgeteld en als de som groter is dan 24.000 kilometer, zullen de extra kilometers in rekening worden gebracht. Wij zullen u hiervan vóór de incasso op de hoogte stellen. Indien u het abonnement vóór het eind van het jaar opzegt zal uw tegoed naar rato worden berekend (bijvoorbeeld 16.000 kilometer voor een periode van 8 maanden).

 • 10. Wat moet ik doen in geval van een aanrijding?

  Zorg er allereerst voor dat iedereen veilig is, bel de politie, en haal uw voertuig van de weg. Als alles veilig is dient u het schadeformulier, dat zich in het dashboardkastje bevindt, in te vullen en naar ons op te sturen. U kunt onze contactinformatie vinden in de "My Lexus" omgeving in de app. Neem a.u.b. contact met ons op om ons te laten weten van het voorval!

 • 11. Welke voertuigen zijn beschikbaar?

  Het huidige assortiment omvat: CT 200h, UX 250h, IS 300h sedan, RC 300h coupé, ES 300h executive sedan en NX 300h crossover. Als de vraag er is zullen we het aanbod uitbreiden. Alle Lexus One auto's zijn uitgerust met hybride aandrijving.

 • 12. In welke staat zijn de voertuigen?

  We leveren altijd auto's in uitstekende staat - het nieuwste beschikbare model, niet ouder dan 24 maanden en met niet meer dan 50.000 kilometer. De meeste auto's zijn uitgerust met mid- tot high-end pakketten, inclusief navigatie, automatische transmissie, lederen bekleding, en andere opties (hoewel deze opties variëren afhankelijk van het model en de individuele auto). We kunnen u geen kleur garanderen maar als u ons dit aangeeft zullen we altijd ons best doen om een auto in te zetten die naar uw smaak is.

 • 13. Kan ik het abonnement pauzeren?

  Als er zich een verandering in uw situatie voordoet waardoor u tijdelijk geen auto nodig heeft (lange vakantie, tijdelijke werkopdracht, etc.) kunt u uw auto na 6 maanden retourneren maar toch als geverifieerd lid actief blijven. Wanneer u na de pauze een andere auto nodig heeft kunt u dit via de app binnen een periode van drie maanden aanvragen. Dit kan eenmaal per jaar. Als de pauze langer duurt dan 3 maanden dient u zich opnieuw aan te melden en te laten verifiëren.

 • 14. Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

  Wanneer u het abonnement niet wilt pauzeren maar wilt opzeggen kan dit via de Lexus One app. Hou hierbij rekening met een opzegtermijn van 7 dagen voor het einde van de maand. Wij zullen uw abonnement dan beëindigen en uw Lexus weer ophalen op uw adres. Uw borg zal worden verrekend met de laatste rekening en eventuele aanvullende kosten. Het restant zullen wij naar u overmaken.

 • 15. Kan ik niet beter een auto leasen of huren?

  Als u voor slechts enkele dagen een auto nodig heeft, kunt u deze beter huren. En als u geen prijs stelt op het regelmatig wisselen van auto en de flexibiliteit van het maandelijks opzeggen, maar graag voor een aantal jaren met dezelfde auto rijdt, dan kunt u beter privé leasen. Lexus One zit qua prijs tussen autohuur en autolease in en geeft u een extra keuze die tot voor kort nog niet bestond.

*Prijzen zijn onder voorbehoud

BENT U GEÏNTERESSEERD OF HEEFT U VRAGEN?