Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

LEXUS IS 300h PRIVATE LEASE

EEN NIEUWE LEXUS IS 300h VANAF € 619,- P/MND MET LEXUS PRIVATE LEASE

U KUNT NU OOK PRIVÉ EEN LEXUS IS 300h LEASEN. VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND RIJDT U COMPLEET ZORGELOOS EEN NIEUWE LEXUS IS 300h MET LEXUS PRIVATE LEASE. IN DIT VASTE MAANDBEDRAG ZIT ALLES ZOALS ONDERHOUD, WEGENBELASTING, VERZEKERING, VERVANGEND VERVOER EN PECHHULP. U BETAALT ALLEEN NOG DE BENZINE.

WAAROM EEN LEXUS IS 300h MET PRIVATE LEASE?

 Rijden in een nieuwe Lexus IS 300h zonder borg of aanbetaling
 Uw IS 300h naar persoonlijke smaak samenstellen
 Gemak: alles wordt voor u geregeld bij de Lexus dealer
 Zekerheid: één vast maandbedrag
 Geen financiële verrassingen achteraf
Lexus IS 300h private lease

INCLUSIEF ALLES, BEHALVE BRANDSTOF

blauwe a4tjes
Afschrijving, rente en btw
Alles zit bij het maandtarief inbegrepen

blauwe steeksleutel met tandwiel
Onderhoud & Reparatie
Gespecialiseerde Lexus monteurs werken aan uw auto

blauwe velg met band
Bandenservice
Vervanging van versleten banden en optionele winterbanden

blauwe snelweg
Wegenbelasting
Lexus Private Lease is inclusief wegenbelasting

blauwe pilon
Verzekering
WA-verzekering met cascodekking en aanvullende ongevallenverzekering voor inzittenden

blauwe klok
24-uurs pechhulp
U kunt rekenen op pechhulp in Europa

blauwe auto met 2 pijlen
Vervangend vervoer
Bij werkzaamheden langer dan één werkdag

blauwe auto
Afleverkosten
U betaalt geen extra kosten voor het afleveren van uw Lexus

DE LEXUS IS 300h SPORTSEDAN

De compact vormgegeven IS 300h combineert een elegant design met opvallende details als LED-verlichting en de trapeziumvormige Lexus grille. De nieuwe IS 300h wordt aangedreven door de nieuwste generatie van de Lexus Hybrid Drive. Het gecombineerde vermogen bedraagt 164 kW (223 pk), met een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km.

De IS 300h is volmaakt in balans, en is dan ook buitengewoon comfortabel voor alle passagiers. In de met weelderig leder beklede stoelen komt u volledig tot rust, terwijl u geniet van typische Lexus details als perfect afgewerkte accenten. De IS 300h wordt gebouwd door de meest ervaren Lexus 'Takumi' vakmensen.

Interieur van een Lexus IS300h

VEELGESTELDE VRAGEN

Om een Lexus Private leasecontract af te sluiten hebben wij altijd de volgende gegevens van u nodig:

 • Naam
 • Adres
 • Woonplaats
 • E-mailadres
 • Offerte van de auto, inclusief accessoires
 • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud)
 • Kopie geldig legitimatiebewijs (voor- en achterkant)
 • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten
 • Inzicht in uw andere betaalverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering)
 • Kopie polis overzicht waar de schadevrije jaren op vermeld staan

Wij registreren een gedeelte van het private-leasebedrag bij het BKR. Er wordt 65% van de totale termijnen geregistreerd.

Een voorbeeld:
Uw termijnbedrag is € 250,- en u heeft looptijd van 48 maanden gekozen. In totaal betaalt u dus 48 x € 250,- = € 12.000,-. Voor de BKR-registratie wordt dan een bedrag geregistreerd gelijk aan 65 procent van € 12.000,- = € 7.800,-.

Private-leasecontracten worden bij het BKR geregistreerd om particulieren te beschermen tegen te hoge financiële lasten. Lexus Financial Services bekijkt en beoordeelt samen met u hoeveel u wilt en kunt betalen. Zo heeft u de garantie dat u altijd de maandelijkse kosten kunt betalen.

Ja, u kunt uw auto inruilen. U kunt de waarde van uw auto uitgekeerd krijgen maar u kunt ook het bedrag gebruiken als vooruitbetaling. Hierdoor wordt uw maandbedrag lager. U kunt maximaal 25% van de waarde gebruiken voor de vooruitbetaling.

Ja, aantoonbare schadevrije jaren leveren u korting op. In onze private-leasecalculator kunt u aangeven hoeveel schadevrije jaren uw heeft. Op basis van uw invoer verandert het private-leasemaandtarief. Indien u gebruikt maakt van uw schadevrije jaren dienen wij het bewijs hiervoor voor opmaak contract te ontvangen.

Ja, dat kan tot maximaal 2 maanden voor de overnamedatum. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar wagenparkbeheer@lexusfs.nl om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

 • Het kenteken
 • De gewenste overnamedatum
 • De kilometerstand op de gewenste overnamedatum.
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met uw Lexus dealer.

U betaalt eigen risico als de schade niet te verhalen is op de tegenpartij. Als de schade is veroorzaakt door een tegenpartij dan wordt de reparatie verhaald bij zijn/haar verzekeringsmaatschappij en wordt uw eigen risico niet aangesproken. Het eigen risico per schadegebeurtenis is bij cascoschade € 300,- en bij ruitschade € 90,- Dit blijft de gehele looptijd hetzelfde bedrag.

Bij overlijden zullen wij zorgen dat zaken snel en simpel worden afgehandeld, voor u een zorg minder. De nabestaanden kunnen het contract zonder extra kosten opzeggen of overnemen. Als het contract ook op naam van een partner staat, kan deze in de auto blijven rijden. Uiteraard kijken we samen naar de financiële situatie. Mocht blijken dat de auto niet meer financieel haalbaar is dan kan de auto worden ingeleverd en wordt het contract zonder extra kosten beëindigd.

Bij verlies van inkomen kunt u in de volgende gevallen kosteloos het contract opzeggen:

 • Gedwongen ontslag, niet uw eigen schuld (op staande voet) is
 • 80% of meer arbeidsongeschiktheid
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
Hierbij gelden de volgende voorwaarden:
 • U moet aantonen dat het geval zich heeft voorgedaan.
 • U moet aantonen dat u daardoor de leasetermijnen niet meer kunt betalen. Dit gebeurt door middel van een nieuwe inkomsten/lastenberekening.
 • U heeft altijd aan alle verplichtingen uit deze overeenkomst voldaan.
Een beëindiging gaat altijd in op de laatste dag van de maand. U betaalt alleen extra kosten als u meer kilometers heeft gereden dan is afgesproken. Als de auto schade heeft die niet gemeld is kunnen wij het eigen risico en een eigen bedrage aan u doorbelasten.

Ja, dat kan. Bij voortijdige beëindiging tijdens het eerste jaar dient u alle termijnen (12) van dat jaar te voldoen, alsmede 40 procent van de resterende termijnen van het totale contract.

Een voorbeeld:
Uw contract heeft een looptijd 48 maanden en het maandbedrag bedraagt € 250,-.Het contract wordt beëindigd in het eerste jaar, in de 6e maand. U betaalt dan 6 x € 250,- = € 1.500,- + (40 % van € 9.000,- = € 3.600,-). Dus: € 1.500,- + € 3.600,- = € 5.100,-. Indien na het eerste jaar het contract voortijdig wordt beëindigd, betaalt u een vast percentage van 40 procent van de resterende termijnen van het totale contract. De hoogte van de opzeggingsvergoeding bij het opzeggen van uw private-leasecontract na het eerste jaar kan op twee wijzen berekend worden:

Berekeningswijze 1:
De opzeggingsvergoeding is een vast percentage van 40 procent van de resterende termijnen die u zonder de opzegging nog zou moeten betalen.

Berekeningswijze 2:
De opzeggingsvergoeding is het verschil tussen de totale termijnen die u heeft betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging én de totale – hogere – termijnen die u tot dat moment had moeten betalen als u direct de overeenkomst voor de kortere duur was aangegaan. De laagste van deze twee opzeggingsvergoedingen is de opzeggingsvergoeding die u dient te betalen.

Uiteraard betaalt u altijd via de manier met de laagste opzeggingsvergoeding. Na inlevering van uw leaseauto wordt het private-leasecontract ontbonden.

Hoe wordt de berekeningswijze van de opzeggingsvergoeding nu in de praktijk gehanteerd? Via onderstaande voorbeelden maken wij u dat verder duidelijk.

Een rekenvoorbeeld:
Uw maandtermijn bedraagt € 200,-. De overeengekomen leaseperiode is 36 maanden. U zegt op tegen het begin van de 25ste maand.

Berekeningswijze 1:
Zonder de opzegging zou u aan termijnen nog 12 maanden x € 200,- = € 2.400,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt 40% van € 2.400,- = € 960,-.

Berekeningswijze 2:
Het leasetarief gebaseerd op een looptijd van 24 maanden was, ten tijde van het aangaan van uw overeenkomst, € 250,- per maand. Het verschil in tarief dat u heeft betaald op basis van 36 maanden ten opzichte van het tarief gebaseerd op 24 maanden, is € 50,- per maand. De opzeggingsvergoeding bedraagt € 50,- x de verstreken looptijd van 24 maanden = € 1.200,-.

In dit rekenvoorbeeld is de opzeggingsvergoeding berekend op Berekeningswijze 1, € 960,-, het laagst. Dit bedrag betaalt u ons. Wij ontbinden het contract zodra u de auto heeft ingeleverd.

U kunt contact opnemen met de Lexus dealer bij u in de buurt of met Lexus Financial Services. Lexus Financial Services is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur via telefoonnummer 0347 – 367 945

Lexus Financial Services naar een financiële dienstverlening van hoge kwaliteit. Daarom horen wij het graag als u niet tevreden bent. Uw reactie geeft ons de mogelijkheid om onze financiële diensten en producten te verbeteren. Klachten hierover kunt u mailen naar klachten@lexusfs.nl. Ons uitgangspunt is dat u binnen 14 dagen een schriftelijke reactie van ons ontvangt. Als deze termijn niet haalbaar is, informeren wij u daar tijdig over.

Heeft u een klacht over uw Lexus? Neem dan contact op met uw dealer.

Bent u van mening dat wij onvoldoende aandacht besteden aan uw klacht, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. U kunt uw klacht binnen 12 maanden voorleggen aan de Geschillencommissie Keurmerk Private Lease. De Geschillencommissie biedt de consument één loket voor al zijn of haar klachten over private lease en is opgericht om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn bij meningsverschillen met een leasemaatschappij of tussenpersoon.

Geschillencommissie Keurmerk Private Lease
Bordewijklaan 46
Postbus 90600
2509 LP Den Haag
www.keurmerkprivatelease.nl

U kunt er ook voor kiezen om een rechter over het geschil te laten beslissen.

De eerste factuur is de startfactuur. Het bedrag is op de volgende wijze tot stand gekomen. Op het moment dat u in de auto bent gaan rijden gaat het leasecontract in. U betaalt vanaf die datum tot aan het eind van die maand. Omdat u een leasecontract altijd vooruit wordt betaald wordt ook het bedrag van de daaropvolgende maand geïncasseerd.
Voorbeeld: U haalt de auto de 25e januari op. U betaalt die maand een deel van het termijnbedrag, van 25 tot en met 31 januari, tevens betaalt u de maand februari.

Logo Keurmerk Private Lease*Disclaimer Lexus Private Lease advertentietarieven
* Lexus Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Lexus Private Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Utrecht, (incl. max. bonus/malus of 12 schadevrije jaren) en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken per provincie i.v.m. wegenbelasting en bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Geldig vanaf 1 oktober 2017 • Toetsing en registratie BKR • Wijzigingen en drukfouten voorbehouden • directsales@lexusfs.nl

Downloads:
Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease
Aanvullende Algemene Voorwaarden Lexus Private Lease
Algemene Voorwaarden Allianz Auto- en Motorverzekering Lexus Private Lease
Inname Protocol Lexus Private Lease
Bijlage Reparatie Onderhoud en Banden Lexus Private Lease
Dienstenwijzer Lexus Private Lease

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.