De volledige Hybrid range van Lexus

DE KEUZE VOOR LEXUS

MKB

De juiste bedrijfsauto doet wonderen voor het imago van uw bedrijf. Een treffend voorbeeld is Lexus. Bovendien doet een Lexus dankzij zijn lage exploitatiekosten ook wonderen voor uw financiële bedrijfsprestaties. Ontdek snel alle aantrekkelijke Lexus modellen.

KEUZE VOOR LEXUS

Lexus biedt een van de laagste onderhouds- en brandstofkosten. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat Lexus zeer betrouwbare ondersteuning biedt voor MKB met lage exploitatiekosten. Onze keuze voor toonaangevende voertuigen en opties zorgt ervoor dat u aan de verwachtingen van de chauffeurs voldoet en deze zelfs overtreft.

BETROUWBAAR EN VEILIG

Ontdek waarom Lexus de perfecte keuze is voor het MKB; lage brandstof- en exploitatiekosten, lage CO2 en NOX uitstoot, voortdurende investeringen in geavanceerde hybride technologie, een uitzonderlijke reputatie op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Rijd tot de helft van de tijd elektrisch, en dat zonder te hoeven stekkeren. We zorgen voor flexibele leasevormen en service van het hoogste niveau. Onze dealers behalen een gemiddelde score van 9.2/10 in klanttevredenheidsonderzoek (TNS NIPO).

EEN ULTIEME AUTO

Lexus staat in 2018 van alle premium merken voor het zevende opeenvolgende jaar bovenaan het betrouwbaarheidsonderzoek J.D. Power U.S. Vehicle Dependability Study (VDS). Vier Lexus modellen werden bovendien uitgeroepen tot betrouwbaarste auto in hun categorie. Naast betrouwbaarheid staat veiligheid bij ons ook hoog in het vaandel. Zo heeft de volledig nieuwe Lexus ES de maximale score van vijf sterren behaald tijdens de meest recente botsproeven van Euro NCAP. Met een hoge overall score van 86.25 is Lexus’ premium sedan een van de veiligste auto’s op de weg. De Lexus ES is getest onder de nieuwe, strengere 2018-regels waaronder de bescherming van fietsers door autonome noodstopsystemen. Een ultieme auto voor het zakelijke segement.

PRATEN MET EEN LEXUS MKB SPECIALIST

Er is geen twijfel dat een bedrijfswagen een halo-effect heeft op het imago van uw bedrijf, dus de keuze van de juiste automotive partner is van cruciaal belang. Uw bedrijfswagen moet ook fiscaal efficiënt zijn, met concurrerende exploitatiekosten gedurende de gehele levensduur, en toch flexibel genoeg om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse chauffeurs en hun evenwicht tussen werk en privéleven.

Neem voor meer informatie en advies contact op met een van onze MKB specialisten van het Lexus Team op 0347 - 367 943 of mail naar wagenparkbeheer@lexusfs.nl

KLANTTEVREDENHEID

9,2/10
Gemiddelde score Lexus dealers (TNS NIPO)

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.