Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

NIEUWS & EVENEMENTEN

TERUG NAAR ARTIKELEN

NIEUWE LEXUS RC 300h: DÉ EIGENZINNIGE HYBRIDE COUPÉ

NIEUWE LEXUS RC 300h DÉ EIGENZINNIGE HYBRIDE COUPÉ

De Lexus Hybrid Drive van de RC 300h combineert een 2,5 liter viercilinder benzinemotor met een krachtige elektromotor. Het maximale systeemvermogen bedraagt 223 pk/164 kW met een gemiddeld brandstofverbruik van 4,7 l/100 km (NEDC).

LEXUS-NIVEAU BASISUITRUSTING

De RC 300h heeft een Lexus-niveau basisuitrusting. Een rijke uitrusting dus. De RC 300h Business Line Pro heeft als basisversie zaken aan boord die in deze klasse zeker niet gangbaar zijn, zoals een automatische transmissie met achterwielaandrijving. Maar ook: Cruise Control, Tahara leder, een parkeercamera, Dual Zone Climate Control, een automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch verstelbare stoelen met stoelverwarming en elektrisch inklapbare buitenspiegels. En natuurlijk is Lexus Red Carpet Treatment altijd standaard bij Lexus.

HOOGWAARDIGE DETAILS VOLGENS LEXUS’ CRAFTMANSHIP

Het stijlvolle design van de Lexus RC 300h maakt de unieke hybride coupé tot een bijzondere verschijning op de weg. Hij is elegant, geraffineerd en krachtig tegelijk. Het design van de tweedeurscoupé is een fraaie verwijzing naar de verfijnde rijeigenschappen en de wendbaarheid van de Lexus RC 300h. Het sportieve, hoogwaardige interieur is met zorg en oog voor detail samengesteld door de toegewijde Craftmanship waar Lexus om bekend is. De cockpit is voorzien van een op de bestuurder gericht dashboard, dat ergonomisch hoogstaande interactie biedt dankzij Lexus’ geavanceerde Human Machine Interface (HMI).

FULL HYBRID AANDRIJFLIJN

Het onderstel combineert uitzonderlijk rijcomfort en grote wendbaarheid met het unieke rustige, verfijnde en stijlvolle karakter van de Full Hybrid aandrijflijn. De elektronische, continu variabele transmissie is voorzien van een sequentiële zestraps Shiftmatic-modus. Met deze transmissie levert de Lexus RC 300h de prestaties die verwacht mogen worden van een sportieve coupé. En de EV-modus – voorbehouden aan de Full Hybrid techniek – maakt het mogelijk om volledig elektrisch en dus ultra-stil en CO2-, NOx- en PM-emissievrij te rijden, zonder ook maar een druppel brandstof te verbruiken.

ACTIEVE VEILIGHEID

De Lexus RC is opgebouwd rond een carrosseriestructuur van uiterst sterk staal en biedt het hoogste niveau van actieve, passieve en preventieve veiligheid. Het model is standaard uitgerust met Lexus’ unieke stabiliteitssysteem Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM) en het geavanceerde Pre-Crash Safety System (PCS) met Adaptive Cruise Control. Ook is de Lexus RC voorzien van actieve veiligheidssystemen als Blind Spot Monitor (BSM), Rear Cross Traffic Alert (RCTA) en Lane Departure Alert (LDA), Auto Location Tyre Pressure Warning System (AL-TPWS) en verlichting met Automatic High Beam (AHB). In het interieur zijn acht airbags gemonteerd ter bescherming van de inzittenden: hoofd- en knieairbags voorin, zijairbags en gordijnairbags over de lengte van het interieur.

RC 300h F SPORT LINE

De F SPORT variant van de Lexus RC 300h is voorzien van speciaal afgestemde voor- en achterwielophanging. Het weggedrag is nog verder verbeterd door de montage van Adaptive Variable Suspension (AVS). Verder is de F SPORT voorzien van styling details specifiek voor deze uitvoering, onder meer een unieke, bredere en lagere grille met F-patroon en exclusieve lichtmetalen wielen, carrosseriekleuren en afwerking.

MARK LEVINSON® PREMIUM SURROUND SYSTEM

Voor de Lexus RC 300h is er keuze uit de multimediasystemen Lexus Display Audio (LDA) en Electro Multi Vision Navigation (EMVN), met bediening via de 4,2-inch Multi-information Display en de 7-inchschermen in de middenconsole, de tweede generatie Lexus Remote Touch Interface (RTI) met touch tracer control. Verder is er keuze uit diverse geluidssystemen, onder meer een Mark Levinson® Premium Surround System met zeventien speakers.

PRIJZEN

De RC 300h kent drie uitvoeringen; de Business Line Pro (45.695 euro), F SPORT Line (54.795 euro) en Luxury Line (53.495 euro).

LEXUS RED CARPET TREATMENT STANDAARD

In Nederland profiteert elke bestuurder van het befaamde Lexus Red Carpet Treatment. Dat omvat onder meer een haal- en brengservice bij een grote beurt, een vaste monteur die de auto nakijkt en vervangend vervoer. Ook het uitrustingsniveau van elke Lexus is zonder meer premium met – naast de Lexus Red Carpet Treatment – altijd een automaat, Cruise Control en Climate Control.

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.