Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

NIEUWS & EVENEMENTEN

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS INTRODUCEERT SPORT EDITIONS

LEXUS INTRODUCEERT SPORT EDITIONS

Lexus introduceert Sport Editions van de CT 200h en IS 300h als een nieuwe uitvoering naast de F SPORT Line. Beide modellen tonen door de specifieke styling hun sportieve inborst en familiaire trekjes met de F SPORT Line. Bovendien zijn de Sport Editions extra aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een rijke uitrusting.

UNIEKE ZWARTE STYLINGDETAILS

Zowel de CT 200h Sport Edition als de IS 300h Sport Edition vallen op door in hoogglans zwart gespoten buitenspiegelkappen en wielen. Lexus levert de CT 200h Sport Edition met vijfspaaks 17-inch lichtmetalen wielen terwijl de IS 300h beschikt over vijfspaaks 18-inch lichtmetaal. Optioneel voor de CT 200h Sport Edition is een in zwart uitgevoerd dak leverbaar. Verder is de ‘spindle’ grille – hét kenmerk van elke huidige Lexus – bij beide modellen in hoogglans zwart uitgevoerd.

CT 200H SPORT EDITION

Naast alle stijlvolle hoogglans zwarte details en de rijke standaarduitrusting biedt de CT 200h Sport Edition verder nog een automatisch dimmende binnenspiegel, een extra opbergvak onder de laadvloer, privacy glass, exclusieve Tahara-bekleding, stoelverwarming vóór, Lexus’ navigatiesysteem, het uitgebreide Lexus Media display met een 7-inch scherm en een parkeerhulpcamera met hulplijnen.

IS 300H SPORT EDITION

De IS 300h Sport Edition heeft bovenop de standaard al rijke uitrusting een in delen neerklapbare achterbank (60/40) met een centrale armsteun voorzien van twee bekerhouders, een automatisch dimmende binnenspiegel, dual zone airconditioning met S-Flow technologie, Lexus’ navigatiesysteem, parkeerhulpcamera, regensensor en stoelverwarming vóór.

INCLUSIEF LEXUS RED CARPET TREATMENT

De prijzen van de Lexus CT 200h Sport Edition beginnen bij 30.995 euro. Zakelijke rijders profiteren van slechts 21 procent bijtelling. De IS 300h Sport Edition is er vanaf 40.995 euro. Uiteraard geldt voor beide modelversies het befaamde Lexus Red Carpet Treatment, inclusief een haal- en brengservice bij groot onderhoud. Beide versies zijn tijdelijk leverbaar.

De CT 200h is al leverbaar voor een scherpe prijs vanaf 26.695 euro. De Lexus IS 300h is er al vanaf 36.995 euro. Dankzij een CO2-uitstoot van 97 g/km komt de IS 300h in aanmerking voor 21 procent bijtelling.

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.