Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

NIEUWS & EVENEMENTEN

TERUG NAAR ARTIKELEN

WERELDPREMIÈRE LEXUS LC 500H OP GENEVA MOTOR SHOW

WERELDPREMIÈRE LEXUS LC 500H OP GENEVA MOTOR SHOW

Lexus onthult op de Autosalon van Genève de hybrideversie van de gloednieuwe LC luxe coupé. De LC 500h beschikt over Lexus’ volgende generatie hybride aandrijflijn, genaamd Lexus Multi-Stage Hybrid System. Het aandrijfsysteem biedt rijplezier, meer performance en een hogere efficiency.

De Lexus LC 500 met V8-benzinemotor (351 kW/477 pk) werd in januari onthuld op de 2016 North America International Auto Show in Detroit. Het is Lexus’ nieuwe vlaggenschip op het gebied van coupés met een krachtige en unieke styling, alsook performance en vakmanschap. De nieuw te introduceren hybridevariant– de LC 500h – maakt ook gebruik van Lexus’ nieuwe onderstel dat meer rijplezier en dynamiek belooft.

AWARDS VOOR VISUELE AANTREKKINGSKRACHT

Het design van de LC is geïnspireerd op de LF-LC Concept die in 2012 werd gepresenteerd. De LC markeert het begin van een nieuwe fase van Lexus en geeft aan welke richting Lexus inslaat op het gebied van technologie en designvisie. De uitstekende visuele aantrekkingskracht van de LC werd unaniem geprezen tijdens de onthulling in Detroit. Bovendien viel het design van de LC direct in de smaak bij gerenommeerde auto-designers van de EyesOn Design Awards met prijzen als ‘Best Production Car’ en ‘Best Designed Interior’ als ultieme beloning.

VISIONAIRE PREMIUM FUEL CELL LF-FC 4-DEURS GRAN TURISMO

Lexus toont op de Autosalon van Genève eveneens de LF-FC*) Concept: een visionair voertuig dat een voorproefje geeft van Lexus’ toekomstige nieuwe vlaggenschip. De LF-FC debuteerde in 2015 op de Tokyo Motor Show en is voorzien van een krachtig brandstofcelsysteem. Het conceptmodel beschikt eveneens over autonome rijfuncties en geavanceerde handgebarenbediening.

PERSCONFERENTIE GENÈVE

De persconferentie van Lexus vindt plaats op 1 maart om 11:30 CET op de Lexus stand (nummer 4211) in Palexpo hal 4.

*) LF-FC staat voor Lexus Future Flagship Car/Fuel Cell

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.