Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

NIEUWS & EVENEMENTEN

TERUG NAAR ARTIKELEN

UNIEKE 360° VIDEO VAN DÉ LEXUS EXPERIENCESHOW: ‘THE LIFE RX’

UNIEKE 360° VIDEO VAN DÉ LEXUS EXPERIENCESHOW ‘THE LIFE RX’

Lexus Europe onthult vandaag een unieke 360° video over ‘The Life RX’. Die geeft een levendig en innemend beeld van deze theatershow en de hoogst bijzondere interactie tussen publiek en productieteam. De video is gemaakt op 9 februari toen ‘The Life RX’ in Londen plaatsvond.

Jude Law is een persoonlijke gids in de zes minuten durende interactieve theatershow, die een team van experts op het gebied van interactief theater en óók het publiek betrekt in ‘The Life RX – een wereld vol luxe, spanning en sensatie. Dezelfde aspecten staan centraal in de TV-commercial van de nieuwe Lexus RX.

LUXE ZELF BELEVEN

De video is deels opgenomen in een ondergrondse bankkluis en deels in het door Tom Dixon ontworpen Mondrian Hotel in Londen. Het is een pakkende reportage van de exclusieve, interactieve theatershow die afgelopen maand plaatsvond. De show werd vastgelegd met meer dan 80 camera’s, 25 verborgen microfoons en 3 speciaal voor de show geprepareerde Lexus RX-modellen. Met de 360° video krijgt de kijker de kans om zich voor even onder te dompelen op de set, te ontdekken hoe de productie is gemaakt en zelf de luxe te beleven.

ZELF OP DE FILMSET

De kijker denkt een traditionele auto-introductie bij te wonen, maar reist in werkelijkheid door een interactieve video-ervaring. Geleid door laserlicht zijn eerst een serie openingsscènes te zien, geïnspireerd op het bijzondere design van de Lexus RX. Vervolgens nemen de bezoekers plaats in de luxe SUV. Als zij een Oculus Rift headset opzetten tovert de crew de lege hangar razendsnel in een bruisende filmset en belanden de nietsvermoedende gasten in het leven van een filmster.

IMPROVISEREN IN LONDEN

De deelnemers worden aangemoedigd om te improviseren in hun nieuwe rol. Die voert hen langs enthousiaste fotografen, door de straten van Londen en brengt hen ten slotte bij de rode loper, waar zij in stijl hun debuut maken. Rijen fans begroeten hen, tegelijkertijd proberen de deelnemers vragen van de pers te beantwoorden. Dan verschijnt Jude Law: hij vraagt de deelnemers de sleutels van zijn Lexus RX terug te geven.

ONTHULLENDE VIDEO

Jude Law: “De 360° video biedt een kijkje achter de schermen van een geweldige productie met maar liefst 14 scènes. Tijdens een interactieve theatershow blijft het publiek vaak achter met de vraag hoe alles samenkwam. Deze video onthult dat. We hebben met een zeer getalenteerd team gewerkt aan het creëren van deze belevenis. Ik hoop dat iedereen die de video bekijkt er net zoveel plezier aan beleeft als wij toen we ‘m maakten.”

BEROEMDE CAST VOOR EN ACHTER DE SCHERMEN

Het evenement werd zorgvuldig geproduceerd en geregisseerd door een topteam, met Simon Evans, de Performance Director van veel Secret Cinema klassiekers. Andere grote namen uit de showbusiness zijn Stephen Dobbie, de Sound en Graphic designer van de interactieve hit Punch Drunk, Joanna Scotcher, de bekroonde decor- en kostuumontwerpster van ‘The Railway Children’s’, Tupac Martir, de Lighting Designer van onder meer het modemerk Moschino en superstar Beyoncé. Ook ‘s werelds eerste agentschap op het gebied van interactieve video, The Department, hielp mee. Daarnaast speelden veel castleden mee van interactieve theatershows zoals ‘You me Bum Bum Train’. Ook de Britse modedesigner Joshua Kane is in de video te zien.

Bekijk de video op https://youtu.be/9UfdeKweAUQ

Bekijk de ‘The Life RX’ TV-commercial: https://www.youtube.com/watch?v=qF9NTslNGpY

OVER INTERACTIEF THEATER

In een interactieve ofwel ‘immersive’ theatervoorstelling zijn de scheidslijnen tussen acteurs en publiek en tussen acteren en het echte leven vervaagd. Het publiek is onderdeel van het verhaal. Hoe klein de rol ook is, het publiek wordt altijd betrokken in het hart van alle actie. Ze schrijven zo hun eigen verhaal.

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.